Спорт Формула 1

Стартира новият сезон на Формула 1 тази събота и неделя пряко по bTV

1 коментар

Тази събота и неделя, 28 и 29 март, съответно в 08:00 и 08:30 часа, bTV ще излъчи пряко квалификациите и състезанието за началото на новия сезон на Формула 1.


Стартира новият сезон на Формула 1 тази събота и неделя пряко по bTVТази събота и неделя, 28 и 29 март, съответно в 08:00 и 08:30 часа, bTV ще излъчи пряко квалификациите и състезанието за началото на новия сезон на Формула 1. Най-високотехнологичния и скъп автомобилен спорт стартира сезон 2009 на пистата Албърт Парк в Мелбърн, Австралия.  

Студиото на bTV, което тази година е с обновен декор, ще се води от Алекси Сокачев, а топ експертите Иван Тенчев и Момчил Манчев отново ще коментират състезанието на живо. Тази година и гост коментатори ще следят за зрителите новия сезон на Формула 1.   

През сезон 2009 всички инженери и отбори са поставени в най-тежката среда за последните 25 години. Началото на сезона бележи най-сериозните промени в техническите правилници, приети в резултат на световната финансова криза и ограничените спонсорски бюджети. Тази година зрителите ще имат много повече вътрешна информация и ще могат да усетят състезанието още по-добре чрез голямо разнообразие от видеоматериали, много повече кадри от борда на самите автомобили и най-любимата опция на повечето истински фенове – радио включванията.

Според коментаторите на bTV предстои един от най-интересните сезони на Формула 1 в историята на състезанието и зрителите ще могат да го проследят пряко по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Формула 1

И Формула 1 в 4К качество на картината в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Финал в НБА и стартове във Формула 1 през юни пряко по DIEMA XTRA

Месец на финали и плейофи – пряко в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Наситен със спортни емоции Великден в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

F1, тенис Monte Carlo и Fed Cup по F+ и Film+ HD

В програмата: