Спорт по ТВ

Нова ще излъчва баскетболното първенство на Испания до 2018

0/5

Нова придоби правата за излъчване на баскетболното първенство на Испания до 2018
Нова придоби правата за излъчване на баскетболното първенство на Испания до 2018

Нова броудкастинг груп придоби правата за телевизионно и онлайн излъчване на баскетболното първенство на Испания Лига Ендеса до 2018 година. В продължение на три сезона каналите от медийната група ще излъчват по два мача от всеки кръг на състезанието. Така българските зрители ще могат да следят изявите на най-проспериращия ни млад баскетболист Александър Везенков, който от това лято носи екипа на Барселона.

Испанската Лига Ендеса безспорно е най-силното първенство измежду шампионатите на страните от Стария континент. Подобно на испанското футболното първенство, баскетболното „Ел Класико" Барселона - Реал Мадрид също е най-оспорваният сблъсък, но наличието на силни клубове като Валенсия и баския Лаборал Куча прави надпреварата особено интересна и непредвидима.

На 27 декември предстои първият сблъсък между Барселона и Реал Мадрид този сезон, който ще бъде излъчен директно по Diema Sport HD 2 от 20:00 ч.

Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и Nova Sport ще излъчват мачовете от Лига Ендеса предимно в неделя. Зрителите ще могат да се насладят и на най-любопитните моменти от всеки кръг, както и на седмично магазинно предаване, посветено на първенството.

Програмата на мачовете от Лига Ендеса за следващите няколко седмици

Още за Баскетбол

19:00
22.02.2018
Баскетбол от НБА
08:30
23.02.2018
Как се прави...: Епизод 14 (How It`s Made: Leather Basketballs, Flood Gates) Още продукти за ежедневна употреба под микроскопа! Вижте как се правят кожени баскетболни топки, шлюзове и връзки за обувки.
05:35
24.02.2018
Лудите учени Робот-баскетболист Джон заедно със Стийв Норис, дизайнер на роботи, построявта огромно, но и проблематично, съоръжение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg