Спорт Спорт по ТВ

Кулминацията в българския футбол по TV7 и NEWS7

Добави коментар

Лудогорец си гарантира предсрочно титлата и ще отпразнува историческия си трети пореден трофей с грандиозно шоу на стадиона в Разград.

Лудогорец си гарантира предсрочно титлата и ще отпразнува историческия си трети пореден трофей с грандиозно шоу на стадиона в Разград. Дали празникът за шампионите ще бъде двоен, ще стане ясно в четвъртък вечер в бургаския квартал „Лазур“.

TV7 за пръв път ще излъчи финала за Купата на България. Прякото предаване на двубоя Ботев – Лудогорец започва в 19:00 ч.

Мачът ще бъде предаван с 14 камери и в High definition резолюция. Коментатори на срещата ще бъдат Мартин Томанов и Стефан Стефанов, а водещ на студиото ще e Деян Веселинов. Всички реакции около битката за Купата ще отразят репортерите Иван Боянов и Петър Стоянов. Прякото предаване на TV7 ще продължи до 22 ч.

Съдбата на второто място в класирането на „А“ група ще бъде решена в събота. От 15:30 по TV7 започва сблъсъкът между Литекс и Левски.

В същия час, но в ефира на NEWS7 ЦСКА приема Локомотив Пловдив в последния си мач от този сезон.

Големият финал е в неделя от 19:15ч. по TV7 с двубоя Лудогорец – Черно море, след който ще се проведе и официалното награждаване на шампионите. Цялото шоу на стадиона в Разград – пряко единствено в ефира на TV7.

В баскетбола мачовете също стигнаха до решителната си фаза. В сряда от17:50 по NEWS7 стартира студиото преди третата среща от полуфиналната серия между Левски и Балкан. Ботевградчани водят с 2:0 победи и са само на крачка от класиране в следващата фаза. Евентуалните четвърти двубои Черно море – Лукойл Академик и Левски – Балкан също ще намерят място в програмата на NEWS7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Футбол , Волейбол

Световното първенство по футбол 2022 в ТВ програмата

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA