Спорт Футбол

Футболни емоции през януари с DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

Добави коментар

Сред акцентите за месеца са двубои от Висшата лига, ФА къп, полуфинали в Карабао къп и финалната фаза в турнира за Купата на България по волейбол

Решаващи битки очакват феновете на спорта в каналите от пакета DIEMA XTRA в първия месец от 2019 година. Януари стартира ударно с важни двубои от английската Висша лига, повече от 19 мача от най-стария футболен турнир - Купата на Футболната асоциация, полуфинали в Карабао къп и финалната фаза в турнира за Купата на България по волейбол. Феновете ще могат да следят всичко най-интересно от света на спорта на предпочитаното устройство с платформата PLAY DIEMA XTRA.


Във Висшата лига невероятните сблъсъци продължават. Още тази вечер от 22:00 ч. футболните фенове ще могат да гледат втората схватка на двата най-зрелищни отбора досега през сезона – Манчестър Сити и Ливърпул. На 13 януари от 18:30 ч. предстои мач между убийствено резултатния напоследък Тотнъм Хотспър и възродения от легендата си Оле Гунар Солскяер Манчестър Юнайтед, а на 19 януари от 19:30 ч. Арсенал приема Челси в пряк спор за позиция в топ 4. Всички двубои ще бъдат излъчвани пряко по DIEMA SPORT 2.


В ефира на DIEMA XTRA през януари ще бъдат предавани цели 19 мача от третия кръг на най-стария футболен турнир - Купата на Футболната асоциация, a в края на месеца предстои и четвърти. Почитателите на футбола ще могат да проследят и полуфиналите за Карабао къп. С поглед към отличието на разменено гостуване Тотнъм Хотспър играе срещу Челси, а Манчестър Сити среща сензацията Бъртън Албиън. Първите двубои са на 8 и 9 януари, съответно от 22:00 и 21:45 ч. по DIEMA SPORT 2.


Във френската Лига 1 също ще бъде интересно. През януари феновете на континенталния футбол ще видят развръзката в двубоите Марсилия – Монако и Сент Етиен – Лион.  


В първия месец от годината предстои да се изиграе финалната фаза в турнира за Купата на България по волейбол. Срещите ще се проведат под формата на тридневен турнир в Пазарджик – четвъртфинали, полуфинали и финал, в периода между 11 и 13 януари. Надпреварата ще бъде излъчена на живо в ефира на DIEMA SPORT.


През януари феновете на баскетбола традиционно ще могат да се насладят на интересните двубои в НБА. Тази неделя те са цели два. От 00:00 ч. по DIEMA SPORT зрителите ще могат да гледат срещата между Денвър Нъгетс и Шарлът Хорнетс, а от 22:30 ч. по DIEMA SPORT 2 е битката между Минесота Тимбъруулвс и Лос Анджелис Лейкърс. Други два мача ще привлекат феновете пред екрана на 13 януари. В полунощ Маями Хийт ще търси победата над Мемфис Гризлис по DIEMA SPORT, а последните часове на неделя ще изпратят Атланта Хоукс и Милуоки Бъкс, които стартират в 22:30 по DIEMA SPORT 2.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър