Криминални

Забравена | Absentia - трети сезон

0/5

Забравена | Absentia - трети сезон

Третият пореден, изцяло заснет в България сезон на „Забравена“, ще зарадва феновете си с премиера по каналът собственост на Sony Pictures Television - AXN. Сериалът е продукция на Bizu Productions, в партньорство с Amazon Studios и студията на Sony Pictures Television - Gemstone.

 

Сериалът тръгва на 16-ти октомври и ще се излъчва всеки петък от 22:50.

 

За новия сезон към екипа се присъединява и Уил Паско („Демоните на Да Винчи“), като изпълнителен продуцент и шоурънър. Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“) са новите членове на актьорския състав.


В главната роля и изпълнителен продуцент на „Забравена“ е известната в България от сериала „Касъл“ Стана Катич, която тук е в ролята на агента от ФБР Емили Бърн. Новият сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от сезон 2 с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си.

 

Добави описание


Патрик Хюсингер се завръща и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. Ще видим отново и Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.


Изпълнителни продуценти на сериала са Джули Глюксман, Стана Катич, Уил Паско и Каша Адамик, която също е и режисьор, заедно с Грег Зглински. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло. 


„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала в световен мащаб.

Още за Забравена

22:50
27.10.2020
Забравена - сезон 2, епизод 7, криминален, драма, САЩ, 2019
18:10
28.10.2020
Забравена - сезон 2, епизод 7, криминален, драма, САЩ, 2019
22:30
28.10.2020
Забравена - сезон 2, епизод 8, криминален, драма, САЩ, 2019

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Забравена | Absentia - трети сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg