Криминални

В новия сезон на „Готъм” изплуват тайни от миналото, а залозите стават все по-високи

0/5

В новия сезон на „Готъм” изплуват тайни от миналото,  а залозите стават все по-високи

Вторият премиерен за България сезон на „Готъм” започва на 22 март по bTV Action и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч. Редица неочаквани ситуации се случват в новите епизоди на сериала, проследяващ изкачването на едно ченге сред опасна корупция и раждането на известен супергерой.

 

Добави описание

 

Залозите са по-високи отвсякога, като се проследяват историите на някои от най-амбициозните и покварени супер злодеи, включително Гатанката, Жокера и мистър Фрийз.

 

Добави описание

 

Брус Уейн разкрива още тайни от миналото на баща си, а детектив Джим Гордън и партньорът му Харви Бълок продължават да се борят за спасението на корумпирания си град. Моралът на Гордън започва да отстъпва след като се изправя срещу най-известните местни престъпници.

 

Добави описание

 

Натаниел Бърнс – фанатик, който няма абсолютно никакъв страх от създаването на врагове, се появява отново в сериала с нови интересни истории. Гордън продължава да се опитва да заслужи доверието на младежа Брус Уейн, който разкрива едни от най-съкровените тайни на баща си с помощта на своя ментор – Алфред Пениуърт.

 

Добави описание

 

Игри между закона и беззаконието ще поставят под въпрос бъдещето на Готъм.

Още за Готъм

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg