Исторически

Ужас | The Terror

0/5

Ужас | The Terror

Очаквайте драматичния трилър сериал на AMC "Ужас" (“The Terror”) от изпълнителните продуценти Ридли Скот, Дейвид Кажганик и Су Хю. Вдъхновеният от истинска история сериал ще стартира с двучасова премиера в 23.00 ч. на 29-ти март 2018 г.

 

Добави описание

 

Базиран на изключителния роман на Дан Симънс, сериалът „Ужас“ разказва за опасно пътуване на екипажа на Кралската военноморска експедиция, който се опитва да открие легендарния Северозападен проход – морски път, свързващ Атлантическия и Тихия океан, Сериалът разгръща драматична история, вдъхновена от реалната и злополучна експедиция на британски мореплаватели от средата на XIX век. Изправен пред коварните условия, ограничените ресурси, намаляващата надежда и страха от неизвестното, екипажът е обзет от неописуем ужас - замръзнал, изолиран и прикован на края на света. „Ужас“ описва всичко, което може да се обърка, когато група от хора, опитващи се отчаяно да оцелеят, се борят не само с външните заплахи, но и помежду си.

 

Добави описание

 

В сериала, състоящ се от десет епизода, участват Джаред Харис  („Момчетата от Медисън Авеню“ ) като капитан Франсис Крозиър, Тобиъс Мензис („Друговремец”) като капитан Джеймс Фицджеймс,  Кирън Хайндс („Игра на тронове“, „Рим“) като Сър Джон Франклин, както и Пол Реди („Къфс“), Адам Нагейтъс („Суфражетка“), Ниве Ниелсен („Новият свят“) и др.

 

Добави описание

 

„Ужас“ улавя една рядка комбинация от увлекателна история и сложни и несъвършени герои, несломимия човешки дух, ужаса и обещанието за един неизследван свят ", казват изпълнителните продуценти и шоурънъри Дейвид Кажганик и Су Хю. "Очакваме с нетърпение да отведем зрителите в този свят".

 

Добави описание

 

Заснет в Будапеща, сериалът „Ужас“ е продуциран от Scott Free Emjag Productions, Emjag Productions, Entertainment 360 съвместно с AMC Studios. Освен Кажганик и Хю, изпълнителни продуценти са и Ридли Скот, Дейвид У. Зукър, Александра Милчан, Скот Ламбърт и Гаймон Касиди.

 

“Ужас” - от  29 ти март, четвъртък, от 23.00 ч. по AMC.

 

Още за Ужас

20:00
23.09.2018
Малки сладки лъжкини Спенсър и Емили посещават колеж наблизо, но имат различни планове за времето, прекарано в кампуса, докато Хана е в паника след ново ужасяващо откритие сред вещите на майка ?.
20:00
23.09.2018
Малки сладки лъжкини Спенсър и Емили посещават колеж наблизо, но имат различни планове за времето, прекарано в кампуса, докато Хана е в паника след ново ужасяващо откритие сред вещите на майка ?.
22:00
23.09.2018
Да разкриеш убийство: Мистерия в имението (Breaking Homicide: Mystery At The Mansion) През 2001 г. смъртта на 32-годишната Ребека Захау е счетена за самоубийство въпреки всички признаци на ужасяващо убийство. Дали полицията греши? Или има нещо по-зловещо?

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Ужас | The Terror (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg