Исторически

Трети сезон на „Царство“ с премиери на 23 май по AXN!

0/5

Трети сезон на „Царство“ с премиери на 23 май по AXN!

Скрита между редовете на учебниците по история е историята на Мери Стюарт - младата жена, която ще стане известна като Мария Стюарт. Тийнейджърката Мария вече се превръща в твърдоглав монарх - красива, страстна и готова още в самото начало буйно да навлезе във властта.

 

Добави описание

 

На границата на реалността и илюзията, третият сезон на историческото фентъзи „Царство“, започва с Мери и Франсис, които осъзнават, че са по-могъщи заедно, отколкото сами и вярват, че има надежда да продължат напред, оставяйки гнева и болката зад гърба си. Действието ни въвежда в още един двор - този на Елизабет, кралицата девственица на Англия. Съвсем в зората на своето царуване,  Елизабет е изправена пред опозиция от всички страни, особено от страна на мъжете, които се съмняват в способността на една жена да управлява. Подобно на Мери и Катерина Медичи, тя се бори за да задържи властта и любовта си. Всъщност жените имат много общи неща помежду си, но Мария и Елизабет са врагове, предопределени по рождение и тяхната съдба е да унищожават всичко, на което другата държи.

 

Добави описание

 

От 22 май, всеки делничен следобед от 16:50

Още за Царство

06:30
27.05.2018
Животински лудории - Великобритания, документална поредица за природата, 2015 г. - Мъдри като бухали и хитри като лисици - този епизод отправя поглед към животните, които притежават най-големите умове в животинското царство.
08:10
27.05.2018
Животински лудории - Великобритания, документална поредица за природата, 2015 г. - В този епизод ние преминаваме през животинското царство, за да открием най-ленивите му обитатели и да разгледаме техния мързелив начин на живот.
11:30
27.05.2018
Хари в царството на динозаврите-ан. сериал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg