Драми

Тежката истина | Burden of Truth

0/5

Тежката истина | Burden of Truth

„Тежката истината“ е разследваща правна драма, в която безпомощни ищци търсят закрилата на отдадени адвокати, които не се страхуват да потърсят истината на всяка цена, без да поставят на първо място личната облага. Всеки сезон, поредицата ще разглежда и разследва съдебно дело по един сложен, правен случай.

 

Добави описание


В премиерния сезон, адвокат Джоана Хенли (Кристин Крюк) зарязва кариерата си на преуспяващ съдружник в корпоротивния правен свят на големия град, за да разреши случай с мистериозна болест, засягаща студентките от гимназията на нейния роден Милууд - прерийно градче с индустриално минало и несигурно бъдеще. За да намери източника на болестта и да спечели справедливост за момичетата, тя се присъединява към бившия си съученик в гимназията, местния адвокат Били Крофорд (Питър Мууни). Били и Джоана трябва да оставят настрана своите неразбирателства и противоположни юридически стилове, за да намерят отговорите, които търсят. Драмата се фокусира върху емоционалните последици от предполагаем „изстинал случай“ свързан с индустриалното минало и довел до опустошенията в града и околностите.

 

Добави описание


Джоана осъзнава, че в Милууд я чака не просто съдебно, а лично разследване. Тя разследва първо себе си, както би направила с всеки правен случай, започвайки с най-мрачната си семейна тайна -  причината, семейството ѝ да бъде принудено да напусне града внезапно, когато тя е 14 годишна.
 

„Тежката истина“ по AXN от 11 март.

Още за Тежката истина

02:50
26.05.2020
Тежката истина сезон 2, епизод 2, драма, Канада, 2019
12:00
26.05.2020
Тежката истина сезон 2, епизод 2, драма, Канада, 2019
14:40
26.05.2020
Тежката истина сезон 2, епизод 2, драма, Канада, 2019

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Тежката истина | Burden of Truth (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg