Теленовели

Светлината на моя живот | DABH

0/5

Светлината на моя живот | DABH
Светлината на моя живот | DABH

„Светлината на моя живот” (оригинално заглавие DABH)

Индийски сериен филм

„Светлината на моя живот”  ще проследи пътищата на Сандия и Сурадж, които се преплитат по странен начин. На пръв поглед двамата нямат нищо общо – тя е образована, той – обикновен и неграмотен сладкар. Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства. С времето тайните и лъжите, при които е започнал техният брак, излизат наяве.

Светлината на моя живот | DABH

Сандия е чужда в новия си дом, не разбира нито порядките, нито ценностите на семейството. Възпитана да уважава възрастните, тя не се опълчва на своята свекърва, но трябва да реши – дали да се превърне в типичната домакиня или да продължи да преследва мечтата си – да се изучи и да стане полицай. Подкрепа момичето получава от най-необичайното място – от своя съпруг, който трябва да балансира между властната си майка и амбизиозната си жена.

Светлината на моя живот | DABH

Главни герои:

Сандия – 20-годишно интелигентно и амбициозно момиче, което мечтае да стане полицай.  Семейството й я подкрепя, но тя внезапно губи родителите си при нещастен инцидент. След това животът й се обръща на 360 градуса. Склонява въпреки волята си да се омъжи за Сурадж и попада в семейство, съвсем различно от това, в което е израснала.

Анкур - Брат на Сандия, който заминава на работа в Америка със своята съпруга. Той  е отговорен за своята сестра и е поел отговорността да я омъжи в добро семейство. Бързайки да изпълни братския си дълг или по-скоро да се оттърве от това бреме, той твърди, че й е намерил добра партия в лицето на Сурадж. Лъже я, че той е млад и перспективен мъж, завършил Бизнес администрация, и Сандия склонява да се омъжи макар и против волята си.

Сурадж – съпруг на Сандия. Симпатичен и мил млад мъж, който има собствена успешна сладкарница в град Пушкар. Всички го уважават, въпреки че е завършил едва девети клас. Сурадж е много отговорен и се грижи за цялото си семейство. Опитва се да балансира между майка си и жена си, тъй като много държи и на двете жени, които са коренно различни.

Сантош – майка на Сурадж. Изключително властна и строга жена, стожер на традициите. Никой в семейството не смее да й се опълчи, думата й е закон. Въпреки, че е доста груба, тя е справедлива и сърцето й е добро.

Рати – съпруг на Сантош, мъж под чехъл. Добродушен, все се оплаква от влошено здраве, не смее да противоречи на жена си, но все пак успява да я умилостиви.

Викрам – по-малкият брат на Сурадж, собственик на магазин за сарита. Много хитър, готов да направи всичко за пари.

Менакши – съпруга на Викрам, алчна и лукава, винаги плете интриги, често отнася гнева на свекърва си.

Мохит – най-малкият брат на Сурадж, учи в колеж, но често лъже Сурадж, за да му измъкне пари.

Чави – сестра на Сурадж, учи в колеж, но повече набляга на забавленията и не е много трудолюбива.

Чатури – помощничка в дома на Сантош. Вечно мрънка, че работата й е в повече, но не напуска. Много харесва Сурадж и Сандия и винаги им помага и ги защитава.

Светлината на моя живот | DABH

Светлината на моя живот | DABH

23:35
31.05.2020
Светлината на моя живот, драма, САЩ, 2019 реж. Кейси Афлек, с Кейси Афлек, Анна Пньовски, Том Бауър, Елизабет Мос, Хротгар Матюс, (15)
01:45
05.06.2020
Светлината на моя живот, драма, САЩ, 2019 реж. Кейси Афлек, с Кейси Афлек, Анна Пньовски, Том Бауър, Елизабет Мос, Хротгар Матюс, (15 плюс)
03:00
09.06.2020
Светлината на моя живот, драма, САЩ, 2019 реж. Кейси Афлек, с Кейси Афлек, Анна Пньовски, Том Бауър, Елизабет Мос, Хротгар Матюс, (15 плюс)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Светлината на моя живот | DABH (4 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg