Eкшън

Смелите | The Brave

0/5

Смелите | The Brave

Вълнуващо пътешествие в сложния свят на американските елитни военни под прикритие в най-опасните точки по света – в премиерния за България сериал „Смелите“ (The Brave) по bTV Action от 1 април в 20 часа. Всеки делник зрителите ще могат да надникнат в секретния свят на два екипа от професионалисти, които ежедневно се опитват да поддържат баланса между доброто и злото в цял свят.

 

Сюжетът е посветен на мъжете и жените, които се борят за сигурност в целия свят. В ролята на заместник-директор на Агенцията за военно разузнаване (D.I.A.) Патриша Кембъл влиза Ан Хейш. Патриша ръководи екип анализатори във Вашингтон, който разполага с най-модерна технология за наблюдение. Успоредно с това, Адам Далтън (Майк Вогъл) и самоотверженият му взвод за специални операции, за който свободата е издигната в култ, спасяват живота на невинни хора и осъществяват мисии в едни от най-рисковите места.

 

Добави описание

 

Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Дийн Джоргарис, в чиято филмография са кинохитове като "Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота", "Заплащането", "Манджурският кандидат", "Тристан и Изолда". В главните роли в „Смелите“ са освен номинираната за "Еми" Ан Хейш, Майк Вогъл (участва и в сериала "Пан Ам"), Тейт Елингтън, Демитриъс Грос (познат от "Rampage: Унищожителите", "Бандата от Комптън", "Ако Бийл стрийт можеше да говори"), Наташа Каран (участва във "Вътрешна сигурност"), Ноа Милс, София Пърнас и др.

 

Добави описание

 

Ще успеят ли тайните агенти да запазят световния баланс и да се противопоставят на терористични актове, отвличания, преследвания, заплахи и изнудване - гледайте в „Смелите“ всеки делник в 20 часа по bTV Action. 

14:38
20.10.2020
Опасно за живота: Причудливости (You Have Been Warned: Super Weird) Най-интелигентните и най-смелите хора използват науката, за да развият уменията си - от трансформиране на прахосмукачка в диджериду до създаване на механизиран суперкостюм. (9-A)
15:26
20.10.2020
Опасно за живота: Контролиран хаос (You Have Been Warned: Controlled Chaos) Най-интелигентните и най-смелите хора използват науката, за да развият уменията си - от домино с дървета до минаване през стени с пожарникарски маркуч. (9-A)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Смелите | The Brave (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg