Драми

Щастливи заедно / Aska surgun (2005)

0/5

Щастливи заедно / Aska surgun (2005)
Щастливи заедно / Aska surgun (2005)

Щастливи заедно / Aska surgun (Love in Exile) (2005)

В ролите:
Берен Саат, Махсун КърмъзъГюл, Иззет Гюнай, Бахри Беят, Серап АкСой, Мине ЧайърОолу, Дениз Гьокчер, Теоман КумбараджъБашъ, Алпер Кул, Нуршим Демир, Хюсеин Авни Данял, Елиф ДааДевирен, Аслъ ТанДоан, Фърат Танъш, Ясемин ЙозТюрк, Емре Корджан, Бесте Берекет, Бурак ШенТюрк, Мустафа ЮстюнДаа, Йълдъз Кюлтюр, Дженгиз Сезиджи, Дамла ЕрсуБашъ, АлиДжан КараГюн, Дамла Башак и др.

Музика:
Кемал Сахир Гюрел, Ерол Мутлу

Сценарист:
Дениз СертБарут

Режисьор:
Джемал Шан

Щастливи заедно / Aska surgun (2005)

Въпреки че е с източен произход, Хазар е отгледан на запад и в духа на западната култура. Целият му живот се променя след убийството на брат му.

Семейство Азизоглу се преселва в Инстанбул от Догубеязит преди много години, за да избяга от враждата с рода Сахвар, и за пореден път дава жертва. И двете семейства искат да сложат край на враждата и затова стигат до споразумение - тя ще бъде прекратена само с кръвна връзка.

ГЛЕДАЙТЕ турския сериал Щастливи заедно / Aska surgun (2005)>>>

Хазар трябва да се ожени за Зилян, дъщерята на Азам Сахвар. Отначало Хазар се противопоставя, но когато разбира колко сериозно е положението, се съгласява на женитбата. За да затегнат връзката между семействата, те трябва да осъществят и съвместен бизнес.

Пристигането на Зилян в Инстанбул бележи края на омразата между родовете. Но сега, въпреки че са сключили този брак насилствено, любопитството на Хазар и Зилян един към друг расте.

И това, което започва с откраднати погледи, ще доведе до неочаквана любовна история...

Вижте снимки от турския сериал Щастливи заедно / Aska surgun (2005)>>>

Щастливи заедно / Aska surgun (2005)

Още за Берен Саат, Махсун Кърмъзъгюл, Щастливи заедно

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Щастливи заедно / Aska surgun (2005) (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg