Драми

Семейни тайни | Babam ve Ailes

0/5

Семейни тайни | Babam ve Ailes

Познати и любими лица от телевизионния екран участват в премиерния за България сериал „Семейни тайни“, който започва на 27 юли и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV.

 

Добави описание

 

В звездния каст са Айча Бингьол и Серджан Бадур, познати от мелодрамата „Времето лети“, Бюлент Инал, спечелил сърцата на милиони с ролята си на Йълмаз от „Под липите“, както и Джейда Дювенджи, която зрителите помнят като Бену от „1001 нощи".

 

Добави описание

 

Историята в „Семейни тайни“ преплита съдбите на две семейства, които са взаимно свързани, без дори да подозират. Кемал (Бюлент Инал) е повече от успешен – има влиятелен бизнес в Истанбул, дългогодишен и щастлив брак със съпругата си Сузан (Джейда Дюненджи) и две деца - Мерт (Серджан Бадур) и Чичек (Зейнеп Доа Доушлу). Той обаче крие голяма тайна от миналото си, която го обрича да води паралелен живот. ИзвънИстанбул Кемал има и друго семейство, което преди години изоставя в стремежа да преследва мечтите си.

 

Добави описание

 

Другата му жена, с която имат брак от младежките си години – Нилгюн (Айча Бингьол), и първородните му син и дъщеря са в Адана, където често преживяват без съпружеска и бащина любов. В един ден обаче истината излиза наяве и огледалният свят на Кемал рухва...  Двете семейства се изправят в пряка битка, белязана от лъжи, разочарования и разбити мечти.

 

Добави описание
 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Семейни тайни | Babam ve Ailes (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg