Комедии

Синове на Анархията

bTV CINEMA • От 0/5

Синове на АнархиятаТрети, премиерен за България сезон на хитовия сериал „Синове на Анархията” ще излъчи bTV Cinema от 1 януари, всеки делник от 20:00 часа.

Драматичната поредица,  изпълнена с много адреналин и мрачно комедийни полутонове, проследява  желанието на членовете на прословутия мото клуб да съхранят същността му, като същевременно се опитват да запазят спокойствието в своя град.

Яките момчета трябва да се изправят срещу заплахи от наркодилъри,
корпоративни предприемачи и служителите на правосъдието.

Зад привидно легалния им процъфтяващ авто бизнес се крие нелегална търговия с оръжия. Серии, изпълнени с примамващи пари, власт и кръв…

Синове на Анархията
Третият сезон на „Синове на Анархията” е по-добър от всякога, с интензивно действие, семейна драма и финал, който ще разтърси зрителите до основи. Членовете на бандата се чувстват безсилни след отвличането на Абел. Най-разстроен е Джакс, чиято мъка го вкарва в дълбоки  размирици за бъдещето на клуба. Издирването на Абел изпраща главните герои в Ирландия, където Джакс е изправен не само пред Ирландската Републиканска армия, но  и пред прикрита лична история. В същото време Джема получава неочаквана новина и рискува собствената си свобода, за да се справи с нея.

Синове на Анархията

„Синове на Анархията”  е носител на „Златен Глобус” за най-добро изпълнение на женска роля в драматичен телевизионен сериал за Кейти Сейгъл. Поредицата е отличена и със Satellite Awards за актьор в поддържаща роля в категория телевизионен сериал, мини сериал или ТВ филм  - за Райън Хърст.

Още за Синове на Анархията

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Синове на Анархията (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg