Комедии

Джеси, сезон 1

NOVA • От 0/5

Jesse – Season 1, 1998 САЩ
сериен филм – 22 епизода

Режисьори: Роби Бенсън, Шели Иенсен, Кевин Брайт и др.
Сценарист: Ира Унгерлайдер, Габриъл Алън и др.
В главните роли: Кристина Апългейт, Бруно Кампус, Ерик Лойд, Дейвид Делюс, Кевин Рам, Дженифър Милмор, Лиза Снайдер, Джон Лер и др.

Тя не може да избяга! Тя не може да се скрие! Кристина Апългейт /позната ни от сериала ”Женени с деца”/ е самотна майка и сервитьорка с твърде много мъже в живота си. Където и да отиде, синът, двамата й безпомощни братя и вечно недоволният й баща ще се появят, рано или късно, в невероятно смешната комедия „Джеси”.

Още за Джеси, Кристина Апългейт

00:35
08.10.2015
Най-особените жилища в света сезон 3 епизод 5 Къща-купол във Франция, австралийска блестяща къща-кутия, арт къща в Индия Мюриъл и Джийн изграждат екологичен дом-купол от устойчива дървесина, който може да се завърта с натискане на бутон. Кара и Джеси Лина
01:00
08.10.2015
Град на греха: Жена, за която да убиваш, криминален трилър, САЩ, 2014 реж. Франк Милър, Робърт Родригес, с Мики Рурк, Ева Грийн, Джоузеф Гордън-Левит, Джесика Алба, Джош Бролин, (18)
04:10
08.10.2015
Убийство по сценарий - единадесети сезон - еп. 18 Джесика Флечър е бивша учителка по английски и автор на криминални разкази, очарователна и жизнена дама на средна възраст, която пътува из страната, за да популяризира историите си. Убийствата винаги се сл

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Джеси, сезон 1 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg