Комедии

Джеси, сезон 1

NOVA • От 0/5

Jesse – Season 1, 1998 САЩ
сериен филм – 22 епизода

Режисьори: Роби Бенсън, Шели Иенсен, Кевин Брайт и др.
Сценарист: Ира Унгерлайдер, Габриъл Алън и др.
В главните роли: Кристина Апългейт, Бруно Кампус, Ерик Лойд, Дейвид Делюс, Кевин Рам, Дженифър Милмор, Лиза Снайдер, Джон Лер и др.

Тя не може да избяга! Тя не може да се скрие! Кристина Апългейт /позната ни от сериала ”Женени с деца”/ е самотна майка и сервитьорка с твърде много мъже в живота си. Където и да отиде, синът, двамата й безпомощни братя и вечно недоволният й баща ще се появят, рано или късно, в невероятно смешната комедия „Джеси”.

Още за Джеси, Кристина Апългейт

08:00
19.02.2018
Бягство от полигамията: Забранена любов Джесика и Аманда получават съобщение от Меган, наскоро избягала от полигамната секта девойка, която ги моли за помощ за измъкването от Църквата на приятеля й Крис. Момичетата обаче се опасяват, че вместо да помогнат
18:15
19.02.2018
Съвременно семейство IX, 3 еп. , комедия, САЩ, 2017 реж. Фред Савидж, с Ед О'Нийл, София Вергара, Джеси Тейлър Фъргюсън, Джули Боуън, Тай Бърел, (12 плюс)
18:30
19.02.2018
Съкровища в склада: Великобритания: Престън (Storage Hunters UK: Episode 2) Ръкавиците са хвърлени и портфейлите са извадени, а ветеранът Джеси Маклюър бързо обръща поглед към Дан. Междувременно Джон и Нат стават магьосници.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Джеси, сезон 1 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg