Теленовели

Любов извън закона / Hırsız Polis

bTV • От 0/5

Невъзможната връзка между крадла и полицай в новата поредица “Любов извън закона” – от 18 септември по bTV

Любов извън закона / Hırsız PolisВ новата поредица „Любов извън закона”, от 18 септември, всеки делник от 17:30 часа, зрителите на bTV ще проследят историята на Мави - красива и интелигентна млада дама, която живее в един от най-бедните крайни квартали на Истанбул, заедно с брат си, двете му деца и сестра си.

За да изхранва семейството си, тя се включва в улична банда, която краде.

Чънар е красив млад полицай с много добро сърце. Той е верен на работата си, а най-важното нещо в живота му е семейството.

Мечтата му е да има деца, но тя бързо се изпарява, когато бракът му започва да се разпада заради огромното желание на съпругата му да принадлежи на по-елитна социална класа.

 

Любов извън закона / Hırsız Polis

Чънар се запознава с Мави, докато разследва кражбата на кола. Мигновено е привлечен от нея без да знае, че е крадец. Чувствата на полицая скоро прерастват в любов. От друга страна, Мави няма никакво желание да се влюбва и обвързва, докато не се запознава с Чънар. Когато разбира истинската същност на младата жена, любовта му бързо отстъпва място на гнева. Дали двамата млади ще намерят път един към друг или любовта им е обречена, зрителите на bTV ще разберат в новия сериал – „Любов извън закона”, от 18 септември, всеки делник от 17:30 часа.

 

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Любов извън закона / Hırsız Polis (2 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg