Теленовели

„Горките родители на богатите деца” | Niños Ricos, Pobres Padres 2009

bTV • От 0/5

Любов и изкусни лъжи в новата колумбийска теленовела „Горките родители на богатите деца” „Горките родители на богатите деца” | Niños Ricos, Pobres Padres 2009 – от 11 юни 2012 по bTV


Поредицата разказва историята на Алехандра Пас (Кармен Вилялобос) – американска тийнейджърка от колумбийски произход, която е на път да завърши гимназия с пълно отличие и да продължи образованието си. Майка й – Лусия Риос (Фабиола Кампоманес) обаче е нелегален емигрант в САЩ и се налага да се върна в родината Колумбия, след като е заловена от властите. Алехандра също заминава за Богота. Двете – разорени и отчаяни, са принудени да се нанесат в дома на враждебно настроената сестра на Лусия – Вероника (Айлин Мухика).


Още през първия ден в новото училище Алехандра се запознава с най-популярните и богати деца и е поканена на купон в дома на Исабела (Маргарита Муньос). Там в питието й слагат наркотик, който да я упои, а едно от момчетата се възползва и я изнасилва. Изведнъж Алехандра и майка й са въвлечени в един свят на интриги и предателство, където парите са оръжие, а хората никога не са такива, каквито изглеждат.

„Горките родители на богатите деца” | Niños Ricos, Pobres Padres 2009

Скоро Алехандра се оказва между двама свои съученици – звездата на гимназията Естебан (Хуан Себастиан Кайседо) и скромния Давид (Алдемар Кореа), които се борят за любовта на красивото момиче.

Кого ще избере тя и ще позволят ли богатите момичета в училище едно ново попълнение в „хайлайфа”,
ще стане ясно в новия сериал „Горките родители на богатите деца” – от 11 юни, всеки делничен ден от 11:00 часа по bTV
„Горките родители на богатите деца” | Niños Ricos, Pobres Padres 2009

Зрителите на bTV ще имат възможност да гледат колумбийската теленовела, превърнала се в хит в страните, в които е излъчвана - „Горките родители на богатите деца” от 11 юни, всеки делничен ден от 11:00 часа по bTV.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg