Драми

Страх да обичаш

• От 0/5

На 8 февруари БНТ1 стартира излъчването на 12-серийния италианския телевизионен филм „Страх да обичаш".

Страх да обичашВ главните роли зрителите ще видят Джорджо Лупано, Ерика Банки, Барбара Ливи, Розабел Лауренти Селърс и др.

Филмът проследява живота на богатия наследник Стефано Лой, който има всичко-красива съпруга, две прекрасни деца, собственик е на цяла фармацевтична империя-„Лойфарма". Но изведнъж съдбата решава да му обърне гръб. Една дъждовна нощ съпругата му Ема загива в автомобилна катастрофа.

Идеалният живот на Стефано се преобръща, а отношенията му с двете му деца - Карлота и Томи стават още по-трудни. Постепенно Стефано се разделя с всичко, което му е било скъпо и сякаш вече нищо няма смисъл.

Страх да обичаш

Докато в живота му най-случайно не нахлува Азия, младо момиче, останало сирак и отгледано от баба си. Азия е от скромен произход, а луксът и навиците на елита, към който принадлежи Стефано, са й напълно чужди. Въпреки това пътищата им се пресичат.

Страх да обичаш


Останал вдовец, на прага на нова любов и прикрит фалит, заобиколен от искрени и недотам почтени мисли на роднини и познати, пред Стефано застава един постоянен въпрос...Как да повярва в любовта при толкова вътрешни врагове, най-големият от които е СТРАХ...„Страх да обичаш" от 8-ви февруари в ефира на БНТ1 от 21:00ч.

Какво се случва...


1 серия: Стефано Лой има всичко - красива съпруга, две деца, собственик е на фармацевтична империя "Лойфарма". Но изведнъж съдбата му обръща гръб. Съпругата му Ема загива в автомобилна катастрофа. Отношенията с децата му стават много трудни. Животът му сякаш губи смисъл.

2 серия: Стефано се запознава с Азия, която е различна от жените около него, той я харесва и иска да я опознае. Тя загубва работата си, а детегледачката Олга се разболява. Каролата се привързва към Азия, но леля й е против тя да дойде като детегледачка. Стефано се съглясява и я наема. Симона е безскрупулна и алчна. Стефано научава, че баща му незаконно е прехвърлил средства в Швейцария. Имало риск от фалит.

3 серия:
Азия следва медицина и се опитва да съчетава сериозното учене с работата си. Тя се сприятелява с шофьора Карло. Стефано прави сериозни крачки да стабилизира фирмата без съкращения. Той иска да помогне на Азия, но с жеста си я обижда. Децата му вече не могат без нея.

4 серия: Стефано се среща с Кочев в Москва и успява да се договорят – нещо, което малцина постигат. Смелото му начинание би трябвало да помогне на бизнеса, но той се тревожи. Той намира анонимно писмо, от което излиза, че съпругата му е имала любовник.

5 серия: За кратко време Азия печели доверието на всички. Това тревожи Елиде и Париде. Те искат да провалят "Лойфарма". Присъдата на Чечилия, която преди 20 години е убила съпруга си Фабрицио Коломбо, е намалена. Адвокат Джирони е неин защитник. Мирела е бясна, че доказват невинността й. Азия иска да напусне и да отиде като касиерка в едно заведение. Мирела иска да осиновят дете, но Париде е против. Накрая се съгласява.

6 серия: Азия споделя подозренията си със Стефано, че Париде прави нещо незаконно зад гърба му в компанията. Джулиана получава одобрение за проекта си в новините и иска Стефано да е първият й гост, заради убийството на брат му. Той се съгласява. Елиде е имала тайна връзка с галериста Мануел, когото арестуват за нарушаване на закона за културните ценности.

7 серия: Папарак заснема как Стефано и Азия се целуват. Децата му разбират за връзката им от списанието, което Елиде нарочно донася. Париде бие Симона, но й дава пари да мълчи. Съпругата му Мирела разбира за изневярата и го изгонва. Чечилия излиза от затвора, тъй като е невинна. Стефано разбира за измамата с лекарствата, в която е замесен Париде. Мирела е разстроена и иска развод.

8 серия: Стефано настоява Азия да се пренесе да живее при тях. Карлота вече я приема и децата са щастливи. Той официално я представя на един важен прием. Някои се държат зле с нея и двамата отиват да се забавляват в клуб. Адвокатът на Чечилия открива дъщеря й, която е самата Азия. Арестуват Стефано и го обвиняват в злоупотребите на Париде.

9 серия:
Започва голямо разследване и обсъждане на престъпленията, приписвани на Стефано Лой. Федерика го защитава пред Сардоне. Мирела страда заради брат си и заради съпруга си. Осиновяването на мечтаното дете става проблемно. Стефано е попаднал в перфектно замислен капан. С Азия се случва нещо ужасно.

10 серия: Чечилия страда заради дъщеря си, но не се разкрива. Стефано отказва да отговаря на въпроса за изнудването. Азия иска да разбере коя е жената, която е видяла в болничната стая. Оказва се, че във фаталната нощ е имало свидетел, който е жив – младеж на име Джузепе Конти.

11 серия: Адвокат Джирони разпитва новия свидетел. Става ясно, че Елиде е извършителка на убийството и тя е направила така, че да обвинят Чечилия. Джулиана признава, че е влюбена в Стефано и той е единственият мъж, когото е искала. Той обаче страда за Азия, с която се разделят.

12 серия:
Стефано сменя ръководството на компанията, която въпреки катаклизмите успява да спаси. Роберто е влюбен в Симона и въпреки, че той не е мечтаният богаташ, тя най-сетне е доволна. Стефано предлага брак на Азия и двамата са щастливи. Разбират, че е бременна.

Още за Страх да обичаш

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Страх да обичаш (23 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg