Драми

До последен дъх

0/5

Aci hayat, 2005, Турция

Режисьор: Метин Ерксан

В ролите: Кенан Имирзалъолу в ролята на Мехмет, Селин Делиратар – на Нермин, Оуз Галели - Ендер, Ебру Коджаа - Филиз, Ахмет Йенилмез - Хасан, Екин Тюркмен - Йозлем, Мурат Сойдан – Джелял.

До последен дъх

"До последен дъх” разказва на зрителите историята на Мехмет и Нермин, които живеят в краен квартал на Истанбул. Те са лудо влюбени един в друг. Той е заварчик, а тя - маникюристка в известен салон. Двамата искат да се оженят и да имат свой дом, но липсата на пари им пречи да постигната така желанато щастие.

Бедността е кошмарът на Мехмет и Нермин. Двамата започват да се отчуждават, защото каквото и да правят, не могат да изкарат достатъчно пари, за да имат нормален живот. Въпреки всичко Мехмет работи усърдно, за да осигури дом и семейство на любимата си.

В момент на разочарование Нермин е повикана в богаташка къща да направи маникюр на известна жена.

 

 

До последен дъх

Там тя се запознава с Ендер – известен плейбой. Ендер се влюбва в красивото момиче и го прелъстява. Нермин е принудена да се омъжи за Ендер, след като прекарва една нощ с него.

Сега Нермин има всичко, за което е мечтала. Но е далече от Мехмет. А той е готов на всичко, за да отмъсти на Ендер за изгубената любов...

Да играе ролята на изпълнен с ярост отмъстител, е точно за актьора Кенан Имирзалъолу, който плени женските сърца с превъплъщението си в съвременния Граф Монте Кристо в един от най-скъпите сериали в Турция в момента - “Езел”. Той е роден на 28 юни 1974 г. в Анкара. Завършва математика, но се насочва към кариерата на модел. Признанията не закъсняват и през 1997 г. става “Най-добрият модел на Турция”.

Достоен партньор за него в “До последен дъх”, поне що се отнася до красотата, е турската перла Селин Делиратар. Хубавицата също има титла, с която може да се похвали. Тя става “Мис Глоуб” през 1999 г.

До последен дъх

До последен дъх

До последен дъх

До последен дъх

До последен дъх

До последен дъх

 

 

 

Още за До последен дъх

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за До последен дъх (2 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg