Драми

Седем часа разлика

• От 0/5

Власт, корупция и любов със „Седем часа разлика” – тази есен по bTV

Новият български сериал е вдъхновен от истински случаи


Висш съдебен съдия, млад и неподкупен прокурор, емблематичен български „бизнесмен”,  руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка са само част от персонажите в новата семейна сага „Седем часа разлика”, която зрителите на bTV ще имат възможност да проследят в праймтайм тази есен.

„Седем часа разлика” е историята на няколко български семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза. Част от членовете на всяко семейство живеят в Ню Йорк. Семействата са разделени и от подземните светове на България и Америка, възходи и падения, срамни тайни и триумфи. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички.

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е корумпиран съдия в София с голямо влияние. Връзките й с подземния свят са известни на всички, но са недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (Боряна Братоева), която е отгледала сама и пази като орлица. Сред близкото обкръжение на Таня е знаковият бизнесмен Михайл Михайлов-Милото (Калин Сърменов), който не се спира пред нищо, за да осъществи машинациите си. Младият и амбициозен прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и Милото.

Семейство Стефанакови е емблематична фамилия с не по-малко влияние в София. Това се дължи най-вече на Светлана Стефанакова (Евелина Борисова) - ТВ водещ на провокативно разследващо предаване. Тя идва от стар комунистически род. Омъжена е за Стефан Стефанаков (Николай Станчев), наследник на известна реститутска фамилия. Двамата са свързани от голяма любов, независимо от различията в произхода им. Стоеви и Стефанакови изправят едни срещу други напълно противоположни ценности. Светлана се рови в бизнеса на Милото и иска да разобличи Таня Стоева. Но синът на Стефанакови Тео (Тодор Дърлянов) започва връзка с дъщерята на най-големия им враг – Мая Стоева.  

Докато семействата Стоеви и Стефанакови се изправят едно срещу друго в София, в САЩ със съвсем други на пръв поглед проблеми се сблъсква Боян (Малин Кръстев), съдържател на българска кръчма в Ню Йорк. Той е емигрирал преди години, за да започне живота си на чисто, но късметът не го спохожда и отвъд океана и той се забърква с подземния свят на „Голямата ябълка”. Боян разчита на приятелката си Нина Роси (Александра Раева), начинаеща певица, която се опитва да пробие в Щатите, да го измъкне от проблемите, които си е създал.

“Седем часа разлика” е копродукция на bTV и Global Films. Режисьор на „Седем часа разлика” е Магърдич Халваджиян. Главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. В главните роли зрителите ще видят още Евелина Борисова, Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров и други.

Още за Седем часа разлика

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Седем часа разлика (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg