Романтични

Застраховка за щастие

• От 0/5

Застраховка за щастие„Застраховка за щастие” е новият чешки семеен сериал по bTV Cinema, който ще покаже живота такъв, какъвто е – изпълнен с малки и големи трагедии, както и с много смях и щастливи моменти. От 23 май, всеки делничен ден от 15:00 часа, зрителите ще проследяват историите на главните герои, ще преживяват с тях трудностите, предизвикателствата, изненадите, радостите, сълзите и неочакваните обрати в ежедневието им.
 
Анна (Алена Анталова) е красива жена, майка на тийнейджър, която очаква второто си дете. Тя никога не е имала лесен живот, но се чувства щастлива със семейството си. Ужасен инцидент, в който съпругът й загива, преобръща спокойния й живот в малкия град. Сега тя трябва да се справя с трудностите сама. В този критичен момент Анна среща директора на местна застрахователна компания – Томаш. Той е уверен мениджър, грижовен съпруг и любящ баща, който се стреми да задоволи всички желания и капризи на семейството си. Уважава правилата и има чувството, че светът му принадлежи.

Застраховка за щастие


Анна и Томаш се запознават във влака, започват да се срещат все по-често и скоро между тях пламва силна любов. Тези чувства могат да разрушат всичко в живота на Томаш, което той е смятал за непоклатимо и сигурно. Едно от тях е бракът му с Дагмар (Катерина Брозова). Тя е красива и грижовна, дизайнер по професия. Има пълно доверие в съпруга си и го смята за даденост. Характерът й е леко властен, но обича да налага мнението си, защото иска най-доброто за семейството си.

Каролина (Никол Стиброва) е дъщерята на Томаш и Драгмар. Тя е очарователно младо момиче, което се изправя пред внезапните проявления на пубертета. Нейната неосъществена мечта е да стане модел. Каролина се запознава с Онджрей (Жойтех Котек) - остроумният син на Анна. Момчето страда от загубата на баща си, но също така е изпълнен с живот и жажда за приключения. А това често го забърква в неприятности. Двамата се сприятеляват и заедно преживяват първите трепети на любовта.

„Застраховка за щастие” е по идея на Ева Папоушкова, режисьор е Иржи Адамец.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Застраховка за щастие (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg