Драма-комедии

Капри

• От 0/5

Capri, Италия, 2006
сериал, комедия/ драма

Режисьор: Франческа Марра, Енрико Олдоини
В ролите: Мириам Кандуро, Елизабета Кавалоти, Александра Дину

КаприЕдно възхитително и дълго пътешествие до Капри, изпълнено със забавни и сърдечни характери, интриги, великолепни жени и мъже, разкошни дрехи и кухня.

Сюжетът ни въвлича в живота на  млада жена от Милано (Виториа Мари), която – един месец преди да се омъжи – се оказва обявена за наследница на богата жена от Капри (Донна Изабела), която не познава. Тя тръгва към острова за да разбере причината за това и там бива въвлечена в животите на хората, с които се среща, само за да научи шокиращи факти за своето минало.

Сериалът е едновременно забавен и чувствен, а понякога дори сърцераздирателен.

 Капри

 

10:10
21.10.2019
Стаята на Марвин, драма, САЩ, 1996 реж. Джери Закс, с Мерил Стрийп, Леонардо ДиКаприо, Даян Кийтън, Робърт Де Ниро, Хюм Кронин, (12 плюс)
16:00
21.10.2019
Тираджии в пустошта: Епизод 11 (Outback Truckers: Episode 11) В последния етап от транспортирането на багаж за Микронезия, Марк се сблъсква с капризно време и нестабилни пътища. Брад се договаря да извози лагер за строеж на пътища в пустошта. (AL-T)
15:30
22.10.2019
Джанго без окови - уестърн с уч. на Джейми Фокс, Леонардо Ди Каприо, Кристоф Уолтц, Самюъл Л. Джаксън, Кери Уошингтън, Уолтън Гогинс и др.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Капри (12 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg