Теленовели

Истинска дама

• От 0/5Todo una dama, Венецуела, 2007

теленовела


Режисьор: Олегарио Барера

Участват: Кристина Дикман, Рикардо Аламо, Роберто Бесути, Ноели Артеага, Алфонсо Медина, Амбар Диаз, Алисия Ернандез, Ана Кастел, Карлос Алварес, Есперанца Магаз, Габриел Мантила и др.
    


Това е история изпълнена с лъжи, разкрития, съмнения и преследвания.

Валерия Агире е млада и непокорна жена, която несправедливо прекарва седем години в затвора в очакване на присъда за дребно престъпление. За нея, тази постъпка на несправедливост си има лице и това е Мигел Рейес, прокурорът, който е повдигнал обвинение против нея. Когато най-накрая Валерия е на път да излезе от затвора, мислейки единствено за своето отмъщение, претърпява нападение от друга затворничка и остава временно сляпа. Научавайки за това и за съдебната грешка, която е допуснал относно Валерия, Мигел се чувства виновен и опитва да се сближи с нея, докато цялата е бинтована.

Истинска дама


Нито един от двамата не вижда лицето на другия, и така между двамата се заражда връзка, в която Мигел се представя за Д-р Ортега, тъй като е наясно, че Валерия го мрази и се е заклела да му отмъсти. Така, по ирония на съдбата, тя се влюбва в мъжа, когото се е заклела да мрази, а той страда от това ново вълнение, тъй като е дал нова възможност на съпругата си, Лорена Ринкон - брак, от който има едно дете. Мигел разбира, че е откраднал години от живота на Валерия и решава да я забрави, тъй като не смята, че има право да иска любовта й. Той е сигурен, че Валерия никога няма да му прости, въпреки че той не е виновен за това, което се е случило. Мигел не се поколебава и да се разделя с Валерия.

Истинска дама


Въпреки че Мигел и Валерия не могат да отричат любовта, която изпитват един към друг, обстоятелствата правят връзката им невъзможна. Дълго време Мигел не знае истинската самоличност на Валерия, а тя не е способна да му признае истината. Единственият човек, на когото се доверява Валерия, е Игнасио Кабайеро, който се влюбва в нея и обещава да й помогне. Ревнувайки любовта между Мигел и Валерия, Империо планира да ги раздели на всяка цена.

Истинска дама

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Истинска дама (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg