Теленовели

Робинята Изаура / Slave Isaura (2004)

• От 0/5Робинята Изаура / A Escrava Isaura / Slave Isaura (2004)

Бразилия

теленовела – 167 епизода

Робинята Изаура / A Escrava Isaura (2004)


В главните роли: Бианка Риналди, Норма Блум, Рубенс де Фалко, Евертон де Кастро, Джаксън Антунес, Йонас Мейо, Паоло Фигередо, Мария Рибейро, Патрисия Франча, Майра Магри, Леополдо Паечо, Бианка Риналди и др.

Сценаристи: Бренардо Гимараеш,     Ана Мария Нунес, Тиаго Сантиаго, Алтенир Силва

Режисьор: Ервал Росано

Втора версия на бразилския сапунен сериал, пожънала още по-голям успех.

Изаура е родена през 1835 г. във фермата на командор Алмейда. Тя е дъщеря на робинята Жулияна и арендатора на фермата Мигел. Жулияна умира веднага след раждането, защото е отказала да спи с командора. За да си отмъсти, той я пребива с камшик до смърт. Изаура е отгледана и образована от Жертрудис, съпруга на командора, която винаги е мечтала да има дъщеря. Въпреки отличното си образование и светлата кожа, Изаура винаги ще бъде третирана като робиня, защото е дъщеря на робиня.

Робинята Изаура / A Escrava Isaura (2004)


През 1854 г. Изаура е на 19 години и е станала красива девойка.
Проблемите й започват, когато синът на командора Леонсио навлиза в живота й и развива нездрава страст към нея, но всичките му опити са безсмислени.

Жертрудис и командор Алмейда винаги са искали да освободят Изаура, но и двамата умират, преди да го направят. Леонсио изгаря документа, с който двамата подаряват свободата на момичето, и я принуждава да работи като робиня. Наред с всички страдания Изаура е принудена да търпи грубостите и тормоза на Леонсио.

Робинята Изаура / A Escrava Isaura (2004)


Поради всички тези проблеми, Изаура решава да избяга с баща си във ферма близо до Сао Паоло, като използва името Елвира.
Там тя се запознава с младия аболиционист Алваро. Въпреки всичките й усилия да скрие самоличността си, Изаура е разкрита и я връщат във фермата, където трябва да понесе отмъщението на Леонсио. Освен това ще се запознае с Бранка, богата жена, сгодена за Алваро, който е влюбен в Изаура и не желае натрапения брак.

Още за Робинята Изаура

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Робинята Изаура / Slave Isaura (2004) (6 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg