Теленовели

Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel Heart

• От 0/5

Баща и син се превръщат в смъртни врагове в новия латиноамерикански сериал «Дявол с ангелско сърце» по bTV от 5 август. Филмът ще се излъчва всеки делничен ден в 11:00 часа

Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel Heart

 
Режисьори: Давид Посада („Марина”, „Жестока любов”) и Дани Гавидия („Земя на страстта”)

Сценаристи: Химена Ромеро и Лина Урибе

Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel HeartФатално убийство, дълбоко крити тайни от миналото и заплетен любовен триъгълник ще преобърнат изцяло няколко човешки съдби и ще изправят един срещу друг баща и син в новия латиноамерикански сериал „Дявол с ангелско сърце” по bTV – от 5 август всеки делник от 11:00 часа.  

Това е историята на 23-годишния Анхел Салвадор (Жанкарлос Канела). Той не познава своя баща, отгледан е с много любов от майка си и е израснал по улиците на предградията на Ню Йорк. Въпреки че е добър и много талантлив, обстоятелствата го принуждават да се превърне в изкусен крадец. Когато най-добрият му приятел е убит, Анхел се заклева, че ще отмъсти за неговата смърт на Мартин Асеро (Мигел Варони), главатар на мощна криминална банда на име „Латас”. Освен това младият мъж иска да направи всичко възможно, за да помогне на майка си да изхрани семейството им. Затова Анхел, по прякор Дявола, се съгласява да стане част от „Латас”. Със своите ум и интелигентност той бързо успява да спечели възхищението и уважението на членовете на бандата. Само, че съдбата му е подготвила изненада. Анхел не може да си представи, че Мартин, когото мрази до дъното на душата си, всъщност е неговият собствен баща.

Железният, така наричат Мартин в бандата, е мъж без скрупули, който води двойствен живот. На улицата е главатар на „Латас”. А в обществото е Мартин Асеро, известен бизнесмен, който е начело на  една от компаниите от конгломерата, оглавен от бъдещия му тъст Анибал Давила. Никой, включително Мартин, не знае, че от много години има син, Анхел Салвадор, който, по ирония на съдбата, сега е част от неговата банда.  

Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel HeartМайката на Анхел - Есперанса (Есперанса Рендон), се запознава с Мартин, когато е още дете и работи като домашна прислужница в дома на семейство Асеро. Двамата тайно преживяват мимолетна любовна афера и Есперанса забременява със син, за който не казва на Мартин, за да не провали бъдещето му. За да защити своя син, Грациела де Асеро, майката на Мартин, настоява Есперанса да направи аборт. Но Есперанса избягва и отпътува за Америка. Бременна в деветия месец, с почти никакви спестявания, тя се озовава в Ню Йорк, където се надява да намери любовта.

Историята се усложнява още повече, когато Анхел се влюбва в своя служебен адвокат Мануела Давила (Габи Еспино). Мануела успява да намали присъдата му с условието Анхел да промени живота си. Тази интелигентна и красива жена е годеница на Мартин Асеро. Въпреки че го обича, Мануела не може да признае пред себе си, че това не е любовта, за която е мечтаела. Години наред тя е живяла в измислен от годеника й свят, който прикрива тъмното минало на Мартин. Анхел нахлува в живота й, за да повдигне завесата и да разтърси целия й свят. Любовта, която пламва между Анхел и Мануела неминуемо ще ги сблъска с Мартин и неговата безмилостна страна.


 
Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel Heart

Още за Дявол с ангелско сърце

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Дявол с ангелско сърце / Devil with Angel Heart (4 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg