Теленовели

Мечтатели

• От 0/5

Kavak Yelleri

Младежки сериал по романа на Решат Нури Гюнтекин

Продукция: Kanal D (Turkey 2007/2008)

Режисьори: Керем Чакъроолу и Жале Инджекол

Участват: Пелин Карахан, Ибрахим Кендирджи, Аслъ Eнвер, Даахан Кюлегеч, Дидем Инселел, Джерен Морай, Нурсел Кьосе, Айкет Унджуоолу и др.

Мечтатели

Четирима млади и безразсъдни приятели се впускат в приключението, наречено живот в новия сериал „Мечтатели” по bTV


Четирима приятели са на прага на живота и им предстои заедно да преживеят първите си любови, сбъднати мечти и разочарования в новия сериал „Мечтатели” по bTV - от 7 юли всеки делничен ден от 17:00 часа. Те витаят в облаците, живеят безразсъдно и вярват, че няма невъзможни неща, стига мечтите да останат живи.

МечтателиАслъ е на 17 години и се готви усилено за матурите. Тя е идеалист и най-голямата й мечта е да продължи образованието си. Семейството на Аслъ е типичното патриархално семейство с финансови проблеми – баща й е в непрекъснато търсене на работа, а майка й се грижи за домакинството. Тийнейджърката се е заклела, че няма да тръгне по стъпките на майка си и единственият начин това да се случи е да влезе в медицинско училище. По-голямата сестра на Аслъ – Джанан, не вярва, че сестра й ще успее и ревнува родителите си заради вниманието, което обръщат на Аслъ. Джанан крие една голяма тайна, която е на път да провали живота и приятелствата на сестра й.

Мечтатели

Аслъ е влюбена в един от най-добрите си приятели – Дениз. Той е отраснал в стабилно семейство и мечтата му е да учи режисура и да започне да създава филми. Той е романтик, но срамежливостта му не му позволява да разкрие чувствата си пред новото момиче в училище – Мине.

Мине е израснала в Германия, но бунтарското й поведение и проблемите, които непрекъснато си навлича, стават причина родителите й да я изпратят в Истанбул. Тя е различна и необикновена и веднага привлича вниманието на новите си съученици.

Ефе прикрива вътрешната си болка със спокойно и шеговито държание. Баща му и брат му са полицаи. Същото се очаква и от Ефе, чийто свободолюбив дух не му позволява да се съобрази с предначертания път за живота му.

Мечтатели

Скоро четиримата приятели ще научат, че мечтите не са достатъчни и свободата се постига трудно. Как съдбите им ще се преплетат в мрежа от приятелство, любов и предателство, зрителите на bTV ще имат възможност да проследят от 7 юли всеки делничен ден от 17:00 часа.

Сериалът „Мечтатели” напомня на по-възрастните за дните, когато небето е било единствената граница.

Още за Мечтатели

14:30
18.07.2020
Мечтатели - док. поредица на Bloomberg
14:30
19.07.2020
Мечтатели - док. поредица на Bloomberg

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Мечтатели (24 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg