Теленовели

Непокорен ангел

• От 0/5

„ANGEL REBELDE”, 2004, Венецуела, САЩ

теленовела

Режисьор:          Яки Ортега, Фреди Трухильо, Аркимедес Риверо

Участват:         Гретел Валдес, Виктор Нориега, Ариел Лопес Падия, Освалдо Риос, Лисет Морелос, Марисол Калеро, Хуан Пабло Гамбоа, Алба Роверски, Ана Патрисия Рохо, Франклин Виргес и др.

Непокорен ангел


Лусия е жизнерадостна млада жена, която е принудена да изхранва семейството си. Тя работи като шофьор на автобус в Маями. Житейските си уроци научава по улиците на града. От ранна детска възраст Лусия е подложена на лишения и трудности. Тя знае как да се предпази от неприятности и неприятели.

Освалдо РиосНо Лусия няма да успее да запази най-скъпото – своята любов. Младата жена страстно обича Раул – беден младеж, който също като нея си изкарва хляба с много труд. Любовта им е безоблачна до деня, когато Раул попада в дома на красивата и богата Кристъл.

Тя знае, че може да има всичко и всеки, и не приема „не” за отговор. Раул е омагьосан не само от красотата, но и от социалното положение и богатство на Кристъл. Младият мъж обаче още не знае, че между Кристъл и Лусия има много общи неща... Миналото на богаташката и бедното момиче ще връхлети над живота им и ще го промени изцяло.

Още за Непокорен ангел, Освалдо Риос

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Непокорен ангел (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg