Драма-комедии

Кости

• От 0/5КостиBones, 2005 (6 сезона), САЩ

комично-драматичен ТВ сериал

В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат ни от „Бъфи, убийцата на вампири”).

Виртуозният, но социално неадаптиран съдебен анторополог доктор Темперънс Бренън работи в института „Джефърсън” във Вашингтон, Колумбия. Той е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет.

КостиДокторът може да идентифицира личността на убития години след като е настъпила насилствената смърт.

Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорката от екипа му – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията, корупцията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Премиерният епизод са гледали 10 млн. зрители.

Петият сезон на „Кости” стартира на 17 септември 2009 г. Предстои шести. Сериалът беше номиниран за награда ЕМИ тази есен.

Още за Кости

04:30
21.10.2019
Кости - девети сезон - В плитък гроб са открити останките на кънтри изпълнител. Междувременно стажантът Уендъл Брей си счупва ръката и Бренан открива нещо ужасяващо, когато оглежда травмата му.
05:15
21.10.2019
Кости - девети сезон - Прочут гросмайстор е открит в свинска копаня и Суийтс се представя за професионален шахматист, за да залови убиеца. Междувременно Кам получава награда, но се колебае дали да я приеме, защото смята, че тя се полага на Бренан.
09:50
21.10.2019
Кости - втори сезон - Бренън е извикана за случай с дерайлирал влак и открива, че има нов шеф. Сред пътниците на борда на влака е пътувал известен сенатор, но влакът е дерайлиран от кола на релсите. Бренън се опитва да разбере защо трупът на бизнесмен е п

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Кости (4 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg