Драма-комедии

Кости

• От 0/5КостиBones, 2005 (6 сезона), САЩ

комично-драматичен ТВ сериал

В главните роли са Емили Дешанел и Дейвид Бореаназ (познат ни от „Бъфи, убийцата на вампири”).

Виртуозният, но социално неадаптиран съдебен анторополог доктор Темперънс Бренън работи в института „Джефърсън” във Вашингтон, Колумбия. Той е незаменимият помощник на ФБР, когато става въпрос да се разгадае престъпление по открити човешки части от скелет.

КостиДокторът може да идентифицира личността на убития години след като е настъпила насилствената смърт.

Въпреки професионалните и човешки спорове с партньорката от екипа му – агент Cили Буут, въпреки бюрокрацията, корупцията и неколегиалните спънки, тандемът неизменно достига до разгадаване дори на най-заплетения случай.

Премиерният епизод са гледали 10 млн. зрители.

Петият сезон на „Кости” стартира на 17 септември 2009 г. Предстои шести. Сериалът беше номиниран за награда ЕМИ тази есен.

Още за Кости

10:45
16.07.2020
Кости - Екипът разследва костите на студент спортист, открит потрошен зад седалките в салона, идентифициран като Р. Дж. Манинг. В хода на разследването Бут и Бренън допускат, че убийците му са няколко.
11:40
16.07.2020
Кости - Жената е убита, но бебето й по чудо оцелява при катастрофа. Бут и Бренън отиват в родния й град, за да открият кой е изблъскал колата й от пътя. Боунс с помощта на Бут се грижи за бебето, докато екипът издирва убиеца на майката.
20:00
16.07.2020
Кости - Бащата на Бренън Макс Кийнън отива на съд за убийството на зам. директора на ФБР Кърби. Целият екипът, без Бренън, е призован да свидетелства от страна на обвинението. Бренън пък се явява от страна на защитата като експерт антрополог.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Кости (4 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg