Драми

Lost - Изгубени - 5 сезон

• От 0/5

Lost, САЩ, 2009

драматичен мистъри сериал
с Матю Фокс, Лили Еванджелин, Навийн Андрюс, Джош Холоуей


След катастрофата на полет 814 на Oceanic Air няколко човека са принудена да оцеляват на привидно самотен остров. Скоро те ще разберат, че не са сами там, а „другите“ не са най-благоразположените хора на света.

Ще се появи таен бункер, в който може би е заключена съдбата на планетата и много други загадки, граничещи със световна конспирация. В края на четвърти сезон оцелелите изгубени се завръщат в при семействата си, но умът им не може така лесно да се откъсне от преживяното на острова.

Някои бавно полудяват, други стават наемни убийци без съвест, а трети се отдават на алкохол и наркотици. Всеки един от тях обаче има неестествената страст да се върне на острова, което и става. Макар и без важния играч Лок, който беше убит в края на четвърти сезон.

Още за Lost

15:00
24.02.2020
Историята под лупа: Изгубените храмове на джунглата (Blowing Up History: Lost Temples Of The Jungle) Нова технология разкрива истината за най-големия храм, строен някога - Ангкор Ват. Експертите разкриват как е бил построен и защо е изоставен. (9-A)
12:09
26.02.2020
Baby Looney Tunes - Elements - Pair O' Dice Lost
16:09
26.02.2020
Baby Looney Tunes - Elements - Pair O' Dice Lost

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Lost - Изгубени - 5 сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg