Теленовели

Законът на любовта

0/5

La Ley Del Amor / Breaking rules
2006 Аржентина

В главните роли: Соледад Силвейра, Рол Тайбо, Себастиан Естеванес, Сабрина Гариарена, Габриела Стефани, Артуро Бонин, Нестор Санчес, Габриела Сари, Вероника Ромеро, Ерика Валнер, Федерико Амадор и др.

Сценарист: Густаво Бариос, Енрике Естеванес и др.

Режисьори: Родолфо Села и др.

Рената Герико е върховен съдия. Известна със своята безкомпромисност и строго прилагане на законите, тя се ползва с авторитет в обществото, но крие едно тъмно минало, което ще я връхлети с огромна сила. След произнасянето на една присъда, Рената е заплашвана по телефона със смърт. По нейно нареждане е арестуван младеж, когото тя подозира, че е телефонният терорист. Това е Лукас. По време на разпита се оказва, че младежът носи фамилното име Пинедо и е син на Игнасио Пинедо – голямата младежка любов на Рената. Игнасио отива в ареста, за да вземе сина си и двамата с Рената се срещат след 28 години раздяла.

От този миг Рената преживява отново ужасни моменти от своето минало. На 16 годишна възраст тя се оказва бременна от Игнасио и ражда син, който не оживява. Това обстоятелство тя запазва в тайна и Игнасио не проумява защо Рената го напуска, след като го обича.
Всеки от тях вече има своето семейство, но Игнасио се опитва да възроди миналата любов.

Рената е развълнувана и объркана в своите чувства. Усеща как някаква необяснима сила я тегли към Лукас още от мига, в който се срещат. Възможно ли е да бъде привлечена от младеж, който би могъл да бъде неин син? Самата тя не може да повярва и разбира, че тук се крие някаква дълбока и ужасна тайна, която тя трябва да разгадае.
Конфликтите се задълбочават, защото Лукас се влюбва в Каролина – доведената дъщеря на Рената, която отвръща на чувствата му. Каролина е готова на всичко, за да бъде с Лукас и в даден момент двете с Рената си съперничат за него.

Героите в този сериал се оказват впримчени в любов и съдби, които се преплитат, в несподелени чувства, неудържими пориви, които могат да ги отведат в рая или да ги унищожат.

Още за Законът на любовта

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Законът на любовта (6 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg