Драми

Жюли – 1 и 2 част

• От 0/5

Жюли – 1 и 2 част
(Julie – parts 3 and 4)

Драма, минисериал, копродукция, 2005 г.

Режисьор: Шарлот Брандстрьом

В ролите: Сара Биазини, Пиетро Сермонти, Пиер Ардити, Туре Рифенщайн, Готфрид Джон, Джулия Стембергер, Катрин Спаак, Карол Ришер и др.

Жюли се бие като мъжага, прави любов като истинска жена и пее като богиня. Тя успява да очарова двора на Луи XIV с красотата, пеенето и темперамента си, но това е само нейното прикритие. Истинската мисия на изключителната Жюли дьо Мопен е да открие корените си. Спасена от загадъчна фигура миг преди да бъде принесена в жертва по време на сатанински ритуал, Жюли е отгледана тайно далеч от Париж.

Сега тя иска да разбере тайната на своето раждане, защо е преследвана и защо близките й умират един по един. Нейните приключения я отвеждат чак до Версайския дворец и до замъците в Прованс, за малко не я пращат на кладата, но всичко завършва щастливо, когато е провъзгласена за новото чудо на операта.

Плътно до нея, макар и ненатрапчиво, е Гаспар, младият мъж, който я обича и се мъчи да спечели любовта й. С негова помощ Жюли триумфира над враговете си и научава кои са родителите й – така една дълго укривана тайна е на път да преобърне цялото кралство...
14:40
23.11.2018
Английският пациент, романтична драма, САЩ, 1996 реж. Антъни Мингела, с Ралф Файнс, Жюлиет Бинош, Уилям Дефо, Кристин Скот Томас, Колин Фърт, (15 плюс)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Жюли – 1 и 2 част (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg