Криминални

От местопрестъплението /Лас Вегас/

• От 0/5

От местопрестъплението /Лас Вегас/

CSI: Crime Scene Investigation, 2007 САЩ

Сериен филм – Сезон 8 – 17 епизода


В главните роли:     Уилям Питърсън, Мардж Хелгенбъргър, Пол Гилфойл, Гари Дурдан, Джордж Ийдс, Джроджа Фокс и др.

Сценарист: Антъни Зуикър
                    
Режисьори: Кенет Финк, Ричард Джей Люис


Греховете на Лас Вегас най-после се отразяват на колегите от екипа в 8-ми сезон, докато те отчаяно издирват последната жертва на миниатюрния убиец Сара Сайдъл.

Макар убийцата Натали да е задържана, следите, водещи към местонахождението на Сара са оскъдни. Докато колегите й правят всичко възможно да я открият, Сара използва уменията си за оцеляване да се освободи от колата, под която е вързана и се озовава сама в жестоката жега на пустинята Невада.

Макар Сара да оцелява, последиците от изпитанието се отразяват на екипа и на връзката й с Грисъм. Убийствата и хаосът във Вегас влияят и на останалите от екипа, като поставят на изпитание тяхната решимост и отдаденост на професията.

Катрин се изправя срещу призраците от миналото на Сам Браун, Грег се наслаждава на легендите от историята на града, Грисъм разследва причините и последиците от глобална епидемия по пчелите, а душата на екипа Ник Стоукс усеща, че „семейството” му се разпада и се мъчи да скрепи единството им. В екипа има и нов човек – Рони Лейк, която кипи от енергия и ентусиазъм, но й липсва опит.

Още за От местопрестъплението /Лас Вегас/

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за От местопрестъплението /Лас Вегас/ (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg