Драми

Войната на Фойл

• От 0/5

Войната на Фойл

FOYLE’S WAR

Актьори: Anthony Howell, Honeysuckle Weeks, Michael Kitchen

Началото на Втората световна война в Британия. Британските войници и пилоти доблестно устояват на германските сили на суша и във въздуха, като междувременно роднините им у дома се изправят лице в лице с последствията от войната – разпределянето на хранителните провизии, спиранията на тока, бомбени атаки – всички ежедневни напомняния, че никой няма да бъде пощаден.

За детектив, старши полицейски офицер Кристофър Фойл, човек, който вярно е служил на страната си по времето на Първата световна война, наблюдаването отстрани е изпълнено с неудовлетвореност.
Той настоява за пряко участие във военните дейности, но непрекъснато получава отказ от по-старшия офицер. Детектив Фойл е допълнително разочарован от спънките в полицейската му работа поради липса на работна ръка.

Фойл, обаче, бързо разбира, че ролята, която играе, никак не е малка. Дори войната не е успяла да сложи край на престъпленията. Даже напротив, те са се увеличили.

Всеки епизод на “Войната на Фойл” смесва истинския живот през войната с разкази за коварство. Фойл и колегите му разследват саботажи, грабежи, откраднати хранителни припаси, полицейска жестокост, предателства и убийства, водейки своята лична война сред мащабната глобална война.

Още за Войната на Фойл

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Войната на Фойл (2 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg