Драми

Отмъщението

0/5

Отмъщението
Отмъщението

Отмъщението / Revenge - САЩ, 2011
По идея на Майк Кели
Участват: Емили ВанКамп, Маделин Стоу, Джошуа Боуман, Ник Уекслър, Криста Б. Алън, Гейбриъл Ман

Отмъщението е създаден по идея на Майк Кели, когото повечето от вас вероятно свързват и с други хитови сериали като Providence, One Tree Hill и The O. C.

"Преди да тръгнеш по пътя на отмъщението, трябва да изкопаеш два гроба". С този цитат на Конфуций започва първият епизод на Отмъщението / Revenge. Предупреждение, ценно за всеки, решил да превърне отмъщението в своя единствена цел.

Какъвто е случаят с централния персонаж в сериала - очарователната Емили Торн. Изненадващо изобретателна. Изключително безмилостна. Обмисляла дълго всеки свой ход и решена да не се спира пред нищо.

Отмъщението

Емили Торн (Емили Ван Камп) е красива и успяла млада жена, която се мести да живее в богаташкия квартал Хемптънс. Място, което има много по-голямо значение за нея, отколкото околните могат да предположат. Всъщност това е завръщане. Истинското й име е Аманда Кларк. Като дете тя е живяла в същата къща, която сега купува, заедно с баща си Дейвид Кларк. След като той е несправедливо обвинен в ужасяващи престъпления и вкаран в затвора, той е убит от враговете си, за да не излезе истината наяве.

Години по-късно Емили се връща в Хемптънс с нова самоличност и твърдо решена да отмъсти на хората, отговорни за смъртта на баща й и за проваленото й детство. Основната й цел са Виктория (Мадлин Стоу) и Конрад (Хенри Крезни) Грейсън - собственикът на компанията, в която е работел бащата на Емили, и властната му съпруга. Емили смята, че именно те са в основата на заговора срещу баща й, но се оказва, че те са само върхът на айсберга.

Още за Емили Ван Камп, Отмъщението

07:30
13.07.2020
Искрите на отмъщението - сериал
07:45
13.07.2020
Отмъщението на нитроманиаците - детски спортен филм на режисьора Масанек, 2015, с Георг Зулцер, Мая Лаутербах.
10:25
13.07.2020
НАСА: Неразгадани архиви (Series 2): Отмъщението на светулките (Episode 5)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Отмъщението (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg