Криминални

Още по-тежки мисии в последния премиерен сезон на „Под наблюдение” по bTV Action

0/5

Още по-тежки мисии в последния премиерен сезон на „Под наблюдение” по bTV Action

Разочароващо за феновете, премиерният за България пети сезон на „Под наблюдение”  се оказва последен за сериала. Основната тема в него е бъдещето на изкуствения интелект и кой ще го контролира. Познатите герои се сблъскват с още по-тежки мисии, а едно от лицата, които им посочва „Машината”, е това на самия президент на САЩ. Въпросът е дали Рийз и Финч ще успеят да предотвратят заговора срещу него...

 

Добави описание

 

Създаден от продуцента Джей Джей Ейбрамс и сценариста Джонатан Нолан, „Под наблюдение” е вдъхновен от филми като „Специален доклад”, „Обществен враг” и поредицата за Джейсън Борн. В него се усеща и лека препратка към „Черният рицар” , по който също е работил Нолан. Той признава, че в Рийз, героят на Джим Кавийзъл, не може да не се забележи и нещо от образа на Батман.

 

Добави описание

 

През 2016 г., когато бе световната премиера на петия сезон, „Под наблюдение" за втори път печели наградата People’s Choice Award за най-добър драматичен сериал.

 

Добави описание

 

Тези, които все още не са гледали „Под наблюдение”, трябва да знаят, че това е криминална драма за екип, борещ се с тежки престъпления още преди те да са се случили. Това става с помощта на гениален софтуер - „Машината”, разработен от милиардера Харолд Финч. В тази роля влиза Майкъл Емерсън, получил награда „Еми” и номинация „Златен глобус” за ролятя на Бенджамин Лайнус в сериала „Изгубени”. Негов партньор е Джим Кавийзъл, чийто герой е бившият агент на ЦРУ Джон Рийз. Шпионските му умения и манията на Финч по високите технологии се оказват перфектната комбинация за борбата с престъпността.

Още за Под наблюдение

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg