Комедии

Модерно семейство | Modern Family - сезон 8

0/5

Модерно семейство | Modern Family - сезон 8

Три семейства продължават със своите шантави проблеми и безумни ситуации, които пасват идеално на нашето ново объркано време. Точно толкова сбъркано започва и новият осми сезон на „Модерно семейство“ – със сватба, погребение и скандал. Премиерните епизоди ще се излъчват от 31 май по bTV Comedy, всеки делничен ден в 23:00 ч.

 

Добави описание


Заедно със странните случайности и нелепите изненади, които съдбата предлага на семействата, сериалът задава въпроса за параметрите на думата „нормално”. Първият епизод събира на едно място семейство Дънфи, Пъкър и Питчет от три различни точки – Ню Йорк, Средния Запад и Мексико.

 

Добави описание

 

Макар че осми сезон поставя героите пред нови забавни случки, някои неща не се променят – Фил продължава да прави всичко по силите си, за да се издигне в очите на Джей, а Люк не спира да носи хаоса със себе си.

 

Добави описание

 

Любимата на всички София Вергара продължава да краси епизодите със своята визия и изключително забавна актьорска игра в ролята на Глория Питчет.

 

Добави описание

 

Интересно ново попълнение се присъединява към екипа.  Звездата на американския футбол Пейтън Манинг ще влезе в ролята на треньор Гари. Той ще се опита да помогне на Мани в спортните му начинания и ще стане близък с Глория. Съдбата предвещава успешно бъдеще за Хейли, а една нова авантюра се очертава пред Алекс...

 

Още за Модерно семейство

03:00
25.01.2019
Модерно семейство - сериал
08:00
25.01.2019
Модерно семейство - сериал
03:00
26.01.2019
Модерно семейство - сериал

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Модерно семейство | Modern Family - сезон 8 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg