Криминални

Картър | Carter

0/5

Картър | Carter

Ако обичате криминалните загадки, ако сте фенове на мистериите и вълнуващите драми, ако малкият екран задържа вниманието ви със забавно съдържание, което обаче ви провокира и да размърдате сивото си вещество, тогава тази пролет AXN ще ви остави изключително доволни с последната си оригинална продукция.

 

Добави описание


„Картър“ е едночасов сериал, който проследява приключенията на Харли Картър – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка, Харли бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16 часови работни дни, Харли смътно може да се докосне до спомена си за човека, който всъщност е и носталгията по предишния Харли, когото той харесва и уважава много повече от това, в което се е превърнал надделява. От другата страна е и бракът му със супермодела Уинтър Ууд, който се оказва абсолютен провал отчасти, защото тя спи с най-добрия му приятел и колега, което пък се явява причината Харли да се озове в епицентъра на ужасно унизителен юмручен бой на „червения килим“, превърнал се в скандал с драматични последици и оглавил всички таблоиди. Въпреки, че му остават още две години от договора с телевизионната компания, Харви захвърля всичко и поема към родния си дом на север, за да се опита да вкара живота си в ред и да намери отново себе си.


Завърнал се с „бърн аут“ ефект от Холивуд и преобърнал живота си на 180 градуса, единственото желание на Харли е да покаже, че е много повече от лустросан красавец. Дошло е времето да докаже пред света, че той не само играе полицейски следовател в телевизията, но може да разкрива истински престъпления също толкова успешно, колкото и от телевизионния екран, включително и да разбули мистериозното изчезване на собствената си майка опреди 25 години.

 

Добави описание


В ролята на Харли Картър е истинската холивудска звезда Джери О‘Конъл известен с безбройните си роли както в киното така и в телевизията. Малка част от филмите с негово участие: „Кенгуруто Джак“, „Джери Макгуайър“, „Мераклии“, „Мисия до Марс“, „Бъди до мен“ и много,  много други.

Още за Картър

08:55
06.04.2020
Картър сезон 1, епизод 4, комедия, криминален, САЩ, 2018
12:40
06.04.2020
Картър сезон 1, епизод 4, комедия, криминален, САЩ, 2018
17:20
06.04.2020
Картър сезон 1, епизод 5, комедия, криминален, САЩ, 2018

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Картър | Carter (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg