Eкшън

Живите мъртви

FOX • От 0/5

Живите мъртви

"Живите мъртви" разказва драматична и смразяваща история за случващото се в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис от зомбита.

Рик Граймс и неговата група продължават борбата за оцеляване сред пълчищата бродещи опасности. Постепенно те се превръщат в сплотена и благоденстваща общност в убежището на затвора. За жалост в този жесток свят щастието е краткотрайно и външните заплахи са нищо в сравнение с опасността, спотайваща се отвътре. Това гласеше и мотото на третия сезон: „Бийте се с мъртвите, бойте се от живите“. Явно зомбитата, живеещи в обикновените хора са не по-малко опасни от обикновените зомбита.

Постоянното напрежение от всекидневният сблъсък със смъртта има висока цена и води мнозина до най-тъмните дълбини на човешката жестокост.

"Живите мъртви" е адаптация по комикса на Робърт Къркман, публикуван от „Имидж Комикс". Комиксът е изключително популярен отвъд океана, като до момента са издадени 13 комикс - книжки с по шест глави. Комиксът стартира в САЩ през 2003 година. Къркман е и един от изпълнителните продуценти на проекта, а трикратно номинирания за „Оскар" Франк Дарабонт („Изкуплението Шоушенк", „Зеленият път") е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент. Гейл Ан Хърд („Терминатор", „Пришълците", „Армагедон", „Невероятният Хълк") също е изпълнителен продуцент.

Сериалът ще се окаже дръжката на вратата, която може да разкрие големия ни страх – загубата на нашата човечност.

Още за Живите мъртви

02:40
21.10.2020
Пази се от живите мъртви - 6 сезон, 2 еп.
05:00
25.10.2020
Живите мъртви на Помпей - Италия, документален филм, 2018 г.
03:00
26.10.2020
Пази се от живите мъртви - 6 сезон, 3 еп.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Живите мъртви (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg