Сериали Eкшън

Живите мъртви

Добави коментар

"Живите мъртви"разказва драматична и смразяваща история за случващото се в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис от зомбита.

"Живите мъртви" разказва драматична и смразяваща история за случващото се в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис от зомбита.

Рик Граймс и неговата група продължават борбата за оцеляване сред пълчищата бродещи опасности. Постепенно те се превръщат в сплотена и благоденстваща общност в убежището на затвора. За жалост в този жесток свят щастието е краткотрайно и външните заплахи са нищо в сравнение с опасността, спотайваща се отвътре. Това гласеше и мотото на третия сезон: „Бийте се с мъртвите, бойте се от живите“. Явно зомбитата, живеещи в обикновените хора са не по-малко опасни от обикновените зомбита.

Постоянното напрежение от всекидневният сблъсък със смъртта има висока цена и води мнозина до най-тъмните дълбини на човешката жестокост.

"Живите мъртви" е адаптация по комикса на Робърт Къркман, публикуван от „Имидж Комикс". Комиксът е изключително популярен отвъд океана, като до момента са издадени 13 комикс - книжки с по шест глави. Комиксът стартира в САЩ през 2003 година. Къркман е и един от изпълнителните продуценти на проекта, а трикратно номинирания за „Оскар" Франк Дарабонт („Изкуплението Шоушенк", „Зеленият път") е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент. Гейл Ан Хърд („Терминатор", „Пришълците", „Армагедон", „Невероятният Хълк") също е изпълнителен продуцент.

Сериалът ще се окаже дръжката на вратата, която може да разкрие големия ни страх – загубата на нашата човечност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Живите мъртви

Зомби апокалипсис в „Живите мъртви: Дарил Диксън“ по AMC от 8 април

FOX сподели кадри от новите епизоди на Живите мъртви

„Живите мъртви“ се завръща с дългоочаквания епизод 16 – „Сигурна гибел“

Десетият сезон на “Живите мъртви” без финал

"Живите мъртви" се завръща с десети сезон