Криминални

Изчезнали | Gone

0/5

Изчезнали | Gone

Агент на ФБР създава спец отряд за специални операции за разбиване на мрежа за трафик на хора в премиерната криминална драма „Изчезнали“ (Gone) по bTV Action от 18 април в рубриката „Екшън в 8“. Основен фокус в полицейския екшън е историята на красивата Кит Ланигън (Левън Рамбин), по прякор Кик (бел ред.-ритник от англ. език), която преживява отвличане като дете и това слага белег върху целия й живот.

 

Добави описание

 

Скандалния случай с момичето е проследен от всички медии. Кит живее 5 години с похитителите си, докато агентът на ФБР Франк Новак (Крис Нот) не я спасява и връща на родителите й. Той се превръща в неин втори баща и й помага да се справи с психологическите травми от преживяното. Кит често изпада в неконтролируема агресия и именно Франк й предлага решение – да се запише на курсове по самоотбрана. Кит успява да овладее емоциите си и да преодолее страховете си, като започва да тренира сериозно бойни изкуства и да се учи да борави с оръжия. Тя официално променя името си на Кик (Kick) и създава своя школа по самоотбрана, в която вади на показ психологията на похитителя и на похитения.

 

Добави описание

 

Съвсем скоро пътят й с Франк и похитителите й отново се пресича. Агентът на ФБР създава отряд за специални операции по издирване на отвлечени и изчезнали хора и кани Кик да се присъедини към екипа му в период, в който мрежата за трафик на деца, организирана от нейните похитители, е все още активна и на свобода. Ще успеят ли да преборят организираната престъпна група – гледайте от 18 април, всеки делник, в 20 часа по bTV Action.

 

В ролята на Кит е американска актриса Левън Рамбин, която има две номинации за „Еми“ за изключителното си изпълнение в сериала „Всички мои деца“, както и участия в кинохитове като „Игрите на глада“ (2012) и телевизионния сериал „Истински детектив“ (2014).  Персонажът на Франк е пресъздаден от двукратно номинирания за „Златен глобус“ Крис Нот („Сексът и градът“, „Добрата съпруга“), а в поддържащия актьорски състав ще видим Дани Пино (като Бишъп от ФБР),  Анди Миентъс (в ролята на бившата жертва Джеймс Финли), Трейси Томс (агентката на ФБР Мая Кенеди), Кели Ръдърфорд (като Пола, майката на Кик), Кристофър О’Шей (като Ноа, приятел от детството на Кик), Лий Търгесен (в ролята на Мел Фостър, похитителя на Кик) и др.
 

13:00
02.04.2020
Изчезнали - На лов за Полет 370
13:00
02.04.2020
Изчезнали - На лов за Полет 370
16:10
02.04.2020
Изчезнали: Тайно рандеву (Disappeared: Secret Rendezvous) Пати Адкинс си тръгва от работа в полунощ и изчезва. Наяве излизат тревожни подробности за мистериозна връзка и тайни срещи. (AL)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Изчезнали | Gone (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg