Криминални

Готъм | Gotham - трети сезон

0/5

Готъм | Gotham - трети сезон

„Готъм” се завръща с трети премиерен сезон на 19 юни по bTV Action.  Всеки делничен ден от 20:00 ч. зрителите ще имат възможността да се срещат с още по-опасни и по-амбициозни супер злодеи, както и с нови персонажи. Борбата за властта в Готъм Сити ще бъде по-жестока от всякога…

 

Добави описание

 

Джим Гордън (Бен Макензи) трябва да поеме нещата в свои ръце като ловец на глави. Той тръгва на мисия да намери Хюго Стрейндж (Б. Д. Уонг, „Джурасик парк”) – ръководителя зад ужасяващите експерименти в Индийския хълм.

 

Добави описание

 

Специалната гостуваща звезда Джейда Пинкет Смит е в ролята на Фиш Мууни и ще бъде една от пречките в плановете на Стрейндж. Междувременно, полицейският детектив Харви Бълок и капитан Натаниел Барнс остават в челните редици на борбата срещу престъпността. С чужда помощ Брус Уейн ще разкрие тайни около убийствата на своите родители и ще повдигне част от завесата на скандалната престъпна организация, известна като „Съд на соколите“.

 

Добави описание

 

Тъй като градът потъва все по-дълбоко в хаоса, Готъм продължава да проследява развиващите се истории за най-злокобните злодеи на града.

 

Добави описание

 

Сериалът е приготвил на своите фенове една нова сюжетна линия с бъдещата Отровна Айви (Poison Ivy), изиграна от Маги Джеха. След  едно съдбоносно събитиеl, тя ще се прероди в млада жена, възползваща се от цялата палитра на своето очарование. Другото ново попълнение е актьорът Бенедикт Самюъл, който ще се превъплъти в Лудия Шапкар – талантлив хипнотизатор.

Още за Готъм

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Готъм | Gotham - трети сезон (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg