Сериали Драми

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

Добави коментар

Богатият принц среща бедната принцеса. Невинната лъжа на бала е необходимата грешка за началото на истинска любов.

Режисьор: Филиз Кайнак
В  ролите: Дениз Угур, Халюк Пиес, Недим Доган, Йозлем Акъньозю, Али Емре Атеш, Дидем Инселел, Езгим Кълънч,Неслихан Йелдан, Дамла Сьонмез, Гюнеш Бербероглуу, Екин Тунджай Туран и др.

30-сериен филм, Турция, 2006г., 45 мин.

 

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

 

„Фалшива принцеса“ разказва почти приказна история за еманципирана майка с дете, отношенията ѝ в работата, квартала, с роднините и бившия ѝ съпруг, докато не среща любовта. Джейлян е разведена, живее в беден квартал със сина си и работи като камериерка в петзвезден хотел. Инцидент със сина ѝ Али я запознава с благородния ерген Керем, наследник на голям бизнес, но с липса на любов между бивша и бъдеща годеница. На тържествен бал младата и красива Джейлян пленява сърцето на очарователния и недостъпен Керем. Танцът на вечерта е началото на тяхната голяма любов, в която бързо са замесени всичките им роднини, бивши и и настоящи връзки и стари тайни, описани в нова книга. Мрежата се плете с дебел конец за раздяла на влюбените от кандидат-съпруг с конкурентен хотелиерски бизнес. Интригите са с дълги корени назад в миналото и фалитът на хотела е най-малката загуба в сделката срещу невинните. Любовта им печели след всяка загуба, защото остава жива.

 

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

 

  • 1 епизод: Младата Джейлян се грижи сама за сина си Али. Бившият ѝ съпруг Седат се е оженил повторно и не помага по никакъв начин. Джейлян започва работа в луксозен хотел, в който се настанява и богаташът Керем. Али пада в басейна и точно Керем го спасява. Става недоразумение и Джейлян се представя за друга жена. Керем изпраща покана за тържеството на семейната му фирма.
  • 2 епизод: След дълги колебания Джейлян отива на тържеството. Но там се появява и истинската Неслихан, както и бившата годеница на Керем.
  • 3 епизод: Неслихан ухажва упорито Керем, но той е харесал Джейлян. В паниката си тя лъже, че е полицай под прикритие. Али бяга от дома си, защото иска майка му отново да се събере с баща му. Керем го намира и връща в дома му.
  • 4 епизод: В офиса на Керем тръгва слух, че Али е негов незаконен син. Виждан прилъгва Первин да даде куп пари за уж старинна купа, а после я лъже, че антиката носи нещастие. Седат се връща при жена си, с което отново огорчава Али. Това пък е поредният шанс за Керем.

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

 

  • 5 епизод: Керем и Джейлян започват да се сближават. Но в квартала на Джейлян започват да я одумват. По-големи деца я наричат с обидни имена пред Али и го бият. Детето се разстройва и моли майка си повече да не говори с Керем. Емине подсказва на Керем, че детето иска колело и той го изпраща. Али решава, че е от баща му. Первин се опитва да се отърве от купата. Али се сдобрява с Керем.
  • 6 епизод: Джейлян разбира, че колелото е от Керем и се ядосва. Седат също разбира истината и вдига скандал на бившата си съпруга. Али и Керем започват да излизат тайно. Шефката на Джейлян се заканва да я уволни. Али пада и е приет в болница.Керем разбира и подкрепя Джейлян в трудния момент. Урежда и оставането на Джейлян в хотела.
  • 7 епизод: Селда, сестрата на Керем, упорито ухажва Туфан, но той си е харесал Емине. Тя също го харесва. Виждан решава да пише книга за тайните на богаташите, с което хвърля в ужас Первин – майката на Керем. Селма, сестрата на Джейлян, идва на гости с новината, че са ѝ уговорили среща с кандидат-жених. Керем разбира, че Джейлян го е излъгала за работата си под прикритие.
  • 8 епизод: Уредената среща между Джейлян и кандидат-женихът се проваля. Керем кани Джейлян на вечеря и тя приема. Но същата вечер се появява Селма. Съпругът ѝ Хасип я е пребил, защото Джейлян ги е изложила. Тя убеждава сестра си да подаде жалба в полицията.
  • 9 епизод: Керем не се отказва от уговорената вечеря и води Джейлян и Селма на ресторант. Там се засича с майка си и бизнес-конкурента Орхан. Г-жа Первин е в шок от компанията на сина си, а Орхан е впечатлен от Джейлян. Керем почти се обяснява в любов на Джейлян, но тя разбира погрешно намеренията му.
  • 10 епизод: Конкурентът на Керем, Орхан, е решен да открадне Джейлян и след като разбира къде работи, ѝ предлага по-висока позиция в негов хотел. Съпругата на Туфан вдига скандал на Емине, но след първоначалния шок, оправната камериерка решава да не се отказва от любовта си.

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

 

  • 11 епизод: Керем заявява категорично на майка си чувствата си към Джейлян. Бъдещата свекърва сменя тактиката и кани младото момиче на гости с идеята да я унизи. Съпругата на Туфан продължава да тормози упоритата Емине. Керем споделя на сестрата на Джейлян, че има намерение да поиска ръката й.
  • 12 епизод: Первин, майката на Керем, посреща Джейлян в японски стил. Но тя не очаква Емине, която непринудено успява да провали лукавия план на богаташката.
  • 13 епизод: Керем заминава за Лондон и редовно се обажда на Джейлян. Но тя вижда негова снимка с Неслихан и се ядосва, като не ѝ хрумва, че това е номер. Керем и Туфан се опитват да умилостивят „момичетата” си, но напразно.
  • 14 епизод: Туфан се сдобрява с Емине, а Джейлян вижда доказателство, че тя е принцесата, която издирват.
  • 15 епизод: При Виждан идва племенницата ѝ от Америка – Су. Тя и Али се сприятеляват. Джейлян започва уроци по етикет, за да бъде подготвена за принцеса. Керем е известен анонимно за честите посещения на любимата му при египетския богаташ и отива да търси сметка от него.
  • 16 епизод: Седат вижда Джейлян и Керем заедно и се опитва да вземе Али. Заплашва бившата си жена, че ще ѝ отнеме сина. Керем заявява, че Джейлян му е годеница и ще се оженят. Халип моли Селма за прошка.
  • 17 епизод: Хасип моли Селма за прошка. За да не им пречи, Джейлян отива при Емине. Но става късно и Емине отива да вземе Али. През това време, наетите от Зерин похитители, отвличат Джейлян, защото я объркват с Емине.
  • 18 епизод: Али живее в дома на Гюлнур, докато открият майка му. Зерин вижда Емине в хотела и разбира, че нещо се е объркало. Г-н Мансур решава да ускори приема, докато не са се струпали още проблеми върху принцесата.
  • 19 епизод: Джейлян изготвя списък за покани. Но вечерта Орхан ѝ казва, че всичко е измислица. „Подправя” питието на Мансур, който получава инфаркт секунди, преди да обяви името на Джейлян. Гостите се разотиват, а младата жена е съсипана. Зерин е арестувана като поръчител на отвличането.

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

  • 20 епизод:  Али бяга от дома на Гюлнур и двамата със Су прекарват деня в забавления. Но вечерта ги нападат и се озовават в участъка. Джейлян се оплита в лъжи защо не е била на приема, организиран от г-н Мансур.
  • 21 епизод: След нападението над Али Седат решава да подаде жалба в съда за попечителство и задържа детето в своя дом. Гюлнур започва да го използва като домашна прислуга. Орхан разкрива причината за омразата си към семейството на Керем. Някога Первин и бащата на Орхан, Йомер, са имали връзка, но тя е предпочела охолния живот. Йомер е оставил предсмъртно писмо и е изчезнал, обричайки детето на мъка.
  • 22 епизод: Джейлян страда за Али и почти убеждава Седат да ѝ върне детето. Но Гюлнур отказва да се лиши от „безплатната домашна прислуга”. Емине и Туфан сключват годеж. Орхан предлага на Джейлян адвокат, който да ѝ помогне да си върне Али.
  • 23 епизод: Керем вижда Джейлян и Орхан в ресторант и вдига скандал, отвеждайки Джейлян. Сефеф е приета в Художествената академия. Някой заплашва Виждан, че ако не спре да пише книгата си, ще пострада племенницата ѝ Су.
  • 24 епизод: Су отива временно да живее в дома на Джейлян. Двете деца са много щастливи. Селда се запознава с колоритен моторист. Представя го за своя приятел, без да подозира, че лъжата може да стане истина.
  • 25 епизод: Али, Су и Джейлян са в чифлика на Керем. Орхан се промъква в стаята на Виждан и изтрива книгата й. Без да подозира, скандалната писателка подписва договор с издател. Танкут и Селда започват да излизат заедно. Керем дава годежен пръстен на Джейлян, но не знае, че Первин е направила евтин дубликат на семейната ценност.
  • 26 епизод: Первин продължава с опитите си да унижи Джейлян. Седат разбира за годежа на бившата си съпруга и се натъжава. Емине носи годежния подарък на Туфан в офиса му.

Фалшива принцеса | Sahte Prenses (2006)

 

  • 27 епизод: Сред скиците на Седеф Первин вижда рисунка на младежката си любов Йомер. Холдингът започва да потъва финансово, за което основна вино има Орхан. Съдия-изпълнител започва да описва имуществото им. Зерин се среща с дъщеря си Шейма, която се обявява против сватбата на баща си. Туфан предпочита да угоди на детето си и пренебрегва Емине.
  • 28 епизод: Орхан поставя улитиматум на Джейлян – ако не се откаже от Керем, той ще срине напълно семейството му. Танкут решава да предложи брак на Селда и по една случайност се сближава с Орхан. Первин вижда Йомер, но той ѝ обръща гръб.
  • 29 епизод: Первин отново отива при Йомер и този път той я кани в „дома“ й. Орхан поставя ново условие пред Джейлян – да се омъжи за него или Керем отива в затвора. Тя приема в името на любовта си.
  • 30 епизод: Емине прочита част от книгата на Виждан и разбира, че Шейма не е дете на Туфан. Отива при Зерин и я принуждава да ги остави на мира. Танкут и Селда сключват таен брак и се появяват на сватбата на Джейлян и Орхан. Но бабата на принцесата се появява навреме, за да даде благословията си на истинските влюбени. Седат напуска Гюлнур и печели от надбягвания.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фалшива принцеса