Криминални

„Елементарно, Уотсън!“ с премиерен сезон по AXN

0/5

„Елементарно, Уотсън!“ с премиерен сезон по AXN

На 22 март от 21:00 AXN започва излъчването на премиерния пети сезон на добилия широка популярност сериал „Елементарно, Уотсън!“.

 

С участието на Джони Лий Милър в ролята на прочутия детектив Шерлок Холмс и Луси Лиу като д-р Уотсън, този съвременен поглед върху вечното дуо, ни отведежда до полицейското управление на Ню Йорк и неговите изключително сложни, дори невъзможни за разрешаване случаи. Първоначалните отношения между Уотсън и Холмс на надзорник и надзираван по въпросите на трезвеността, еволюират в партньорство за разкриване на сложни престъпни сюжети, докато Холмс не го прекратява, за да се присъедини към МИ6 в Лондон.

 

Добави описание


След завръщането си в Ню Йорк той научава, че Уотсън е отворила своя собствена детективска агенция и е един от основните консултанти на Нюйоркското полицейско управление, в което работи рамо до рамо със старите им познайници - капитан Грегсън и следовател Маркъс Бел. За да затрудни още повече отношенията между бившите партньори, на сцената се появява новото протеже на Холмс – енигматичната Кити.

 

Добави описание


Докато все още влизат в час относно новостите около работата и живота си, Холмс и Уотсън нямат много допирни точки, докато не се налага да обединят сили, за да помогнат на Кити да се отърве от опасен враг от миналото ѝ. Кити заминава след случилото се, а двамата се захващат да възстановят партньорството и приятелството си. Но, призраците от тяхното минало заплашват да осуетят намеренията им - Уотсън е обсебена от мисълта да отмъсти за убийството на гаджето си, докато Шерлок се оказва в центъра на серия от машинации на свой бивш познайник, което слага край на тригодишното му алкохолно въздържание. Сега, Холмс и Уотсън трябва отново да се опрат един на друг с всички сили, да възвърнат доверието помежду си, да възстановят равновесието в живота си и всичко това съпроводено от ненавременното завръщане на отчуждения баща на Шерлок – Морланд Холмс.


Не пропускайте от 22 март, всяка сряда от 21:00 по AXN!

Още за Елементарно, Уотсън

15:15
24.04.2018
Елементарно, Уотсън - втори сезон - Холмс и Уотсън търсят граждански изпълнител, който е издал засекретена информация, но разследването е прекъснато, когато са взети на прицел от кибер-активистка група.
16:10
24.04.2018
Елементарно, Уотсън - втори сезон - Президент на консултантска компания е отровен и Холмс и Уотсън са извикани да намерят убиеца, докато жена от миналото на Шерлок отново се появява като потенциална заподозряна.
03:35
25.04.2018
Елементарно, Уотсън - втори сезон - Холмс и Уотсън търсят граждански изпълнител, който е издал засекретена информация, но разследването е прекъснато, когато са взети на прицел от кибер-активистка група.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg