Драми

Ексклузивната премиера на сезон 3 на сериала „Обадете се на Сол“ по AMC

0/5

Ексклузивната премиера на сезон 3 на сериала „Обадете се на Сол“ по AMC

Номинираният за „Еми“ и „Златен глобус“ сериал “Обадете се на Сол“ / Better Call Saul” ще се завърне с премиерен трети сезон на 13ти април, в 23:00 часа по AMC. В сериала участва Боб Оденкърк, отличен с наградата „Изборът на критиците“ за телевизионни филми през 2015 и 2016 година.

 

Добави описание

 

Новият сезон описва превратностите в живота на Джими Макгил (Боб Оденкърк), които ще го превърнат в героя от “В обувките на Сатаната“/“Breaking Bad” Сол Гудман – най-известният адвокат по наказателни дела в Албакърки. Преди шест години, когато среща Уолтър Уайт, Джими е в една или друга степен спазващ закона дребен адвокат, борещ се да защити своите подтиснати клиенти, да създаде собствена практика и по някакъв начин да си извоюва име.

 

Добави описание

 

Втори сезон завърши с няколко драматични момента. Решен да попречи на брат си да се занимава с право, Чък (Майкъл Маккийн) организира компромат, записвайки тайно признанието на Джими за участие в углавно престъпление. Когато Майк (Джонатан Бенкс) си набелязва картелния бос – социопата Хектор Саламанка (Марк Марголис), една зловеща намеса му попречва да натисне спусъка, повдигайки въпроса за другите опасни участници в играта.

 

Добави описание

 

В началото на новия сезон последиците от коварната схема на Чък поставят на невиждани досега изпитания прохождащата адвокатска практика на Джими и Ким (Реа Сийхорн), както и техните любовни отношения. Тази надвиснала потенциална заплаха напряга колебливите морални устои на Джими до краен предел. Междувременно Майк търси тайнствен неприятел, който изглежда знае почти всичко за неговия бизнес. С напредването на сезона се появяват нови герои и миналото се разкрива все повече с изразителни препратки към сюжета на “В обувките на Сатаната“/“Breaking Bad”.

 

Добави описание

 

Създатели на сезон 3 са Питър Гулд и Винс Гълигън заедно със своите колеги – изпълнителните продуценти Марк Джонсън, Мелиса Бърнстийн, Томас Шнауц и Дженифър Хътчисън. Вторият сезон на “Обадете се на Сол“/“Better Call Saul” беше удостоен със седем номинации за наградата „Еми®“ и три номинации за наградата на критиците. Сериалът беше отличен и с наградата на Американския филмов институт за телевизионна програма на годината, наградата на Гилдията на сценаристите и номинации за голям брой награди на Гилдията на сценаристите, Гилдията на продуцентите, „Златен глобус“ и Асоциацията на телевизионните критици. Сериалът е дело на съавторите Гълиган и Гулд, с участието на артистите Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Майкъл Маккийн, Рия Сийхорн, Патрик Фебиън и Майкъл Мандо.

Още за Обадете се на Сол

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg