Криминални

Дъщеря на закона | Filha da Lei

0/5

Дъщеря на закона | Filha da Lei

Нов криминален сериал започва в ефира на Bulgaria ON AIR от 16 септември. Всеки уикенд от 22 часа зрителите на политематичната телевизия могат да проследят премиерния за България португалски сериал „Дъщерята на закона“.


Главният комисар в полицейското управление в Лисабон – Исабел Гарсия (Анабела Морейра) е назначена да ръководи разследването на серия убийства, разтресли португалската столица. Случаят е най-важният в кариерата на Исабел, защото това е най-сериозното разследване за последните 20 години в страната. Към екипа на главния комисар се присъединява и младият стажант-криминалист – Самуел Лопес (Томас Алвес), дипломиран криминален психолог. В екипа на комисар Гарсия Самуел трябва не само да докаже професионализма си, но и да се приобщи към опитните си колеги.


Стажантът печели симпатиите на комисар Гарсия, помагайки ѝ не само в разрешаването на случая, но и в отношенията с 16-годишната ѝ дъщеря Сара (Алба Баптиста). Тийнейджърката има труден и своенравен характер, а след сватбата ѝ с журналиста Хайме (Иво Канелас), комуникацията с майка ѝ става още по-трудна.


Ще успее ли полицейският екип да залови серийния убиец и ще се справи ли с непокорната си дъщеря комисар Гарсия – гледайте в криминалния сериал „Дъщерята на закона“ от 16 септември, всеки уикенд, от 22 часа, по Bulgaria ON AIR

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Дъщеря на закона | Filha da Lei (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg