Eкшън

911, Сезон 3

0/5

911, Сезон 3
 © FOX
Трети сезон на 911 се завръща по FOX с нови епизоди от 14 април 2020 г. Сериалът ще се излъчва всеки вторник от 22 часа.

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър пресъздават един драматичен сериал, който показва изпълненото с напрежение ежедневие на полицаите, пожарникарите и диспечерите на спешния телефон 911, които се отзовават на най-плашещите, шокиращи и опасни спешни ситуации. Всеки един служител на тези екипи за спешна помощ трябва да се опитва да балансира между това да спасяват най-уязвимите и това да решават личните си проблеми.

В трети сезон екипите за бърза помощ са повикани, когато голямо цунами връхлита Санта Моника. След травмите от предишния сезон Бък изпитва трудности при завръщането си в отряда, докато в същото време нова мистерия кара Атина да си припомни как е станала полицай.

 

В този провокативен сериал участват номинираната за наградите Еми и Оскар Анджела Басет, номинираният за Златен глобус Питър Крауз и номинираната за Златен глобус Дженифър Лав Хюит. Към тях се включват и Оливър Шарк, Аиша Хайндс, Кенет Чой, Рокмонд Дънбар и др.

Сериалът е продуциран от 20th Century Fox Television, заедно с Ryan Murphy Television и Brad Falchuk Teley-Vision. Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър са създатели, изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата, а Брадли Буикър е изпълнителен продуцент и режисьор. Алексис Мартин Уудол, Анджела Басет и Питър Крауз също влизат в състава на изпълнителните продуценти.

В ролите: Анджела Басет като Атина Грант, Питър Крауз като Боби Наш, Дженифър Лав Хюит като Мади Кендъл

Още за 911, Дженифър Лав Хюит

19:30
29.10.2020
Как се прави: автомобили на мечтите: Ауди R8 (How It`s Made: Dream Cars: Audi R8) Попадаме в рая на автомобилите - от Мазерати до Ауди R8, от Морган Аеро Купе до Порше 911. Това е програмата, която ни показва как са създадени тези шедьоври. (AL)
20:00
29.10.2020
911 - Екипът се притича на помощ след инцидент, възникнал по време на сватба, докато Аби търси майка си с помощта на Бък и за първи път среща Атина. Междувременно Боби трябва да се справи с миналото си, а Хен се опитва да вземе правилно решение.
20:20
29.10.2020
Как се прави: автомобили на мечтите: Мазерати (How It`s Made: Dream Cars: Maserati Quattroporte) Попадаме в рая на автомобилите - от Мазерати до Ауди R8, от Морган Аеро Купе до Порше 911. Това е програмата, която ни показва как са създадени тези шедьоври.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за 911, Сезон 3 (6 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg