Актуално В програмата

Звездният каст на „Откраднат живот“ се среща с фенове в специално събитие на 11 ноември

Добави коментар

Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, влиза в спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“ тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA

През месец ноември феновете на най-успешния български медицински сериал ще получат дългоочакваната възможност да се срещнат с любимите си актьори на специално събитие. Въпроси, свързани с най-интересните моменти от снимките, автографи и атрактивни изненади ще бъдат част от звездното събитие, което ще се проведе на 11 ноември от 17:00 ч. Истинските почитатели на сериала ще имат възможност да чуят най-интересното от продуцента на „Откраднат живот“ – Евтим Милошев и звездите на хитовата продукция.


Екстремни ситуации ще съпътстват героите в новите епизоди на сериала, тази седмица по NOVA. Доцент Банков ще бъде поставен на ръба между живота и смъртта, която ще бъде и първата промяна в отношенията му с д-р Огнянова. Д-р Романова ще се изправи пред големия въпрос – да признае всичко и да остави завинаги спешното отделение или да забрави случилото се с Калин. 

 

Добави описание


Тази вечер от 20:00 ч. зрителите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ ще видят още един специален гост в ролята на пациент. Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, ще прекрачи прага на МБАЛ „Св. Кирил“, за да стане част от нов медицински казус. По време на днешното издание на "На кафе"  водещата Гала разкри, че Алена ще бъде в ролята на 15-годишната Алиша. Тя ще се окаже „ябълката на раздора“ в отношенията на Вяра и Борис, на които отново ще се наложи да изясняват лични отношения на територията на болницата.

 

Добави описание


Какъв инцидент ще претърпи доцент Банков? Ще бъде ли поставен брака на Калин и бъдещето на Романова на карта? – зрителите ще разберат тази седмица в епизодите от вторник до четвъртък, в 20:00 ч. по NOVA.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​