Актуално Други

Звездата от “Терминаторът” Майкъл Бийн се присъединява към The Mandalorian

Добави коментар

Майкъл Бийн ще влезе в ролята на друг ловец за глави във втория сезон The Mandalorian по Disney+.

The Mandalorian добавя пионер на научните фантастики филми към своя актьорски състав. Звездата от „Терминаторът” и “Пришълците“ Майкъл Бийн се присъединява към втория сезон на поредицата The Mandalorian по Disney+., потвърди The Hollywood Reporter.

 

Вижте още: Росарио Досън ще бъде Асока Тано


Making Star Wars първо съобщи новината, която бележи най-големят проект на Бийн за повече от десетилетие. Подробностите за героите не са известни, въпреки че се знае, че ще играе на ловец на глави.

 

Добави описание

 

Майкъл Бийн  става известен с ролята на  Кайл Рийз в „Терминаторът“ (1984), първата му от три колаборации с режисьора Джеймс Камерън, включително “Пришълците” (1986) и “Бездната” (1989). Другите известни филми, в който участва включват “Тумбстоун” (1993), в който той играе Джони Ринго; “Скалата” на Майкъл Бей (1996); и „Бибрутално“ (2007) на Робърт Родригес и Куентин Тарантино.

 

Добави описание


В допълнение към Бийн, сайтът също съобщи, че Бил Бър ще се завърне в ролята си на Мейфийлд за втория сезон на The Mandalorian. Бър се появи в шестия епизод на първия сезон и беше оставен затворен в затвор с други ловци на глави.


The Mandalorian се развива след падането на империята и преди появата на Първия ред. Проследявайки самотен ловец на глави във външните части на галактиката, далеч от авторитета на новата република.

 

Добави описание


Педро Паскал играе ролята на  мандалорския стрелец към него се присъединява към Джина Карано, която играе Кара Дюн, бивш бунтовнически войник, който има проблеми да се интегрира в обществото; и Карл Уотърс като Гриф, човек, който оглавява гилдия на ловци на глави, която наема мандалоряна за конкретна работа. В сериала участват още Джанкарло Еспозито, Емили Суалоу, Карл Уедърс, Омид Абтахи, Вернер Херцог и Ник Нолти.


Джон Фавро е изпълнителен продуцент и шоурунър на  The Mandalorian. Режисьорите на първия сезон включват Дейв Филони , който ръководи първия епизод, Дебора Чоу, Рик Фамуива, Брайс Далас Хауърд и Тайка Уайтити.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , The Mandalorian , Disney +

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон