В програмата

Звездата от „Шоуто на Труман” Наташа Макелхоун тази събота в „Като на кино”

0/5

Звездата от „Шоуто на Труман” Наташа Макелхоун тази събота в „Като на кино”

Британската звезда Наташа Макелхоун разказва тази събота в „Като на кино” за пътя си към големите филми. Предаването започва точно в 18:00 ч. по bTV Cinema.


Актрисата е позната от филми като „Да устоиш на Пикасо”, „Соларис” и „Шоуто на Труман”, но истинската й световна слава дойде със сериала Californication („Секс до дупка”), където партнира на Дейвид Духовни.

 

Добави описание


Ще видим и още две интересни интервюта – с испанския писател Игнасио Мартинес де Писон, който често пише за взаимоотношенията между хората, а три от историите му са филмирани. У нас авторът представи последната си книга „Присъдата на утрешния ден”.


Ще проследим и пътя към успеха на българския аниматор Теодор Ушев, който миналата седмица попадна в списъка на десетте най-добри режисьори на късометражни анимации тази година с шанс за номинация за „Оскар”.


Аниматорът, който от години живее в Канада, прави филма си „Слапата Вайша” по разказ на писателя Георги Господинов. На 24 януари 2017 г. ще разберем дали той ще бъде номиниран за престижната награда.


Гости в студиото ще бъдат режисьорът Ники Илиев и неговата половинка – актрисата Саня Борисова. За първи път в телевизионния ефир зрителите ще могат да видят трейлъра на новия им филм „Нокаут /Всичко, което тя написа” с участието на Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова и звездата от серила „От местопрестъплението” – Гари Дърден.

 

Добави описание


Ники Илиев и Саня Борисова ще разкажат приключенията си около снимките и завършването на филма, който очакваме на екран през 2017 г. Тримата с водещата Стаси Кара ще играят на забавна филмова игра в студиото и ще проследят заедно интересните заглавия, които очакваме в киното и пред телевизора.

Още за Като на кино

12:30
28.04.2018
Като на кино - предаване за кино с водещ Михаил Дюзев
01:45
29.04.2018
Като на кино - предаване за кино с водещ Михаил Дюзев
07:00
29.04.2018
Като на кино - предаване за кино с водещ Михаил Дюзев

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg