В програмата

Звездата на саксофона и любимка на Принс - Кенди Дъфлър гостувa в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

0/5

Звездата на саксофона и любимка на Принс - Кенди Дъфлър гостувa в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Супер завездата на саксофона – Кенди Дъфлър гостува тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис” от 22:00 ч. по bTV. Освен нея, в интервюто с пълен глас ще се включи и кучето й – исландска овчарка, което се оказва доста чувствително към музиката й, а Кенди направо го обожава. Дъщерята на известният джаз саксофонист Ханс Дъфлър, свири на саксофон от седемгодишна и се сблъсква със славата съвсем млада, още на четиринадесет. Това се случва, когато мега-звездата Принс я кани в проектите си и така Кенди бързо печели известност в цяла Америка и по света.


Днес русокосата дива живее в Амстердам, Холандия, където прекарва и периода на изолацията. В този особен момент тя решава да прави live концерти от дома си, като изпълнява всякакви парчета, които феновете й поръчват. На въпроса как би класирала най-секси музикалните инструменти, тя разбира се поставя саксофона на първо място, а кои са останалите инструмненти, които ще намерят място в класацията й – ще разбрем довечера.

 

И до днес често наричат Кенди Дъфлър “момичето на Принц”, но тя далеч не се ограничава в работата си само с него. През годините е записвала още и за Дейв Стюарт от “Юритмикс”, Бионсе, “Пинк Флойд”, Чака Кан, Дейвид Санборн, Маркус Милър, Алън Парсънс и много други. Нейната първа съвместна работа с Дейв Стюарт - “Lili Was Here”, става  №1 през 1989г. Досега е издала повече от десет албума, в които съчетава рок и бийт, блус, поп и джаз.

 

Какво още ще разкаже тя в “Шоуто на Николаос Цитиридис” – ще разберем тази вечер от 22:00 часа по bTV.

Още за Шоуто на Николаос Цитиридис

22:30
09.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис - вечерно токшоу
03:00
10.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис
12:30
10.07.2020
Шоуто на Николаос Цитиридис

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg