Актуално В програмата

Звездата на саксофона и любимка на Принс - Кенди Дъфлър гостувa в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Добави коментар

Звездата на саксофона – Кенди Дъфлър гостува тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, а в интервюто с пълен глас ще се включи и кучето ѝ – исландска овчарка.

Супер завездата на саксофона – Кенди Дъфлър гостува тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис” от 22:00 ч. по bTV. Освен нея, в интервюто с пълен глас ще се включи и кучето ѝ – исландска овчарка, което се оказва доста чувствително към музиката й, а Кенди направо го обожава. Дъщерята на известният джаз саксофонист Ханс Дъфлър, свири на саксофон от седемгодишна и се сблъсква със славата съвсем млада, още на четиринадесет. Това се случва, когато мега-звездата Принс я кани в проектите си и така Кенди бързо печели известност в цяла Америка и по света.


Днес русокосата дива живее в Амстердам, Холандия, където прекарва и периода на изолацията. В този особен момент тя решава да прави live концерти от дома си, като изпълнява всякакви парчета, които феновете ѝ поръчват. На въпроса как би класирала най-секси музикалните инструменти, тя разбира се поставя саксофона на първо място, а кои са останалите инструмненти, които ще намерят място в класацията ѝ – ще разбрем довечера.

 

И до днес често наричат Кенди Дъфлър “момичето на Принц”, но тя далеч не се ограничава в работата си само с него. През годините е записвала още и за Дейв Стюарт от “Юритмикс”, Бионсе, “Пинк Флойд”, Чака Кан, Дейвид Санборн, Маркус Милър, Алън Парсънс и много други. Нейната първа съвместна работа с Дейв Стюарт - “Lili Was Here”, става  №1 през 1989г. Досега е издала повече от десет албума, в които съчетава рок и бийт, блус, поп и джаз.

 

Какво още ще разкаже тя в “Шоуто на Николаос Цитиридис” – ще разберем тази вечер от 22:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“