В програмата

Зуека и Рачков преобръщат сцената на „Като две капки вода“ в образите на Pavell & Venci Venc

0/5

Зуека и Рачков преобръщат сцената на „Като две капки вода“ в  образите на Pavell & Venci Venc

Водещите на "Като две капки вода" избраха образите на лоши момчета за своето преобразяване в петия сезон на шоуто по NOVA. Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека влязоха в кубинките на хитовия дует Pavell & Venci Venc, преобръщайки сцената с изпълнение на парчето „Се таа брат“.  Първата победа на мъж за сезона беше завоювана от Миро, който предизвика стотици усмивки с „Боса по асфалта“ на Росица Кирилова. „Каузата ми отива при София. Тригодишният Никола, който има тумор на мозъка, се нуждае от помощ“, съобщи изпълнителят.

 

Добави описание

 

Обещаващо начало на вечерта постави София Джамджиева с един от клубните хитове на Imany. Пред очите на развълнуваната дъщеря на Никола Гюзелев - Адриана Гюзелева, Коцето Калки се преобрази успешно в ролята на големия оперен певец. „Спомням си как веднъж той ми каза, че добрият изпълнител умее да играе с гласа си. Надявам се да съм се справил с тази деликатна задача“, разказа Калки, който получи единодушно одобрение от журито за интерпретацията, докато Виктор Калев се провъзгласи за фен „калкинист“. Ваня Джаферович отново оглави банда, но този път влезе в образа на най-успялата българска поп певица в Европа – Люси Дяковска.

 

Добави описание

 

Изпълнителката сподели, че е приятно изненадана да види оригиналната хореография на бандата, която е танцувала за последен път през 2002 г. Люси от своя страна се доближи до най-фините детайли в сценичното поведение на Емели Санде, което провокира Фънки да възкликне: „Сразен съм. Страхотна работа на екипа и невероятно изпълнение. Не знаех дали ще успееш да обуздаеш твоята енергия. Браво!“. ДесиСлава поздрави специалния гост в шоуто – сръбската звезда Лепа Брена, с импровизирано изпълнение на един от големите й хитове, а екипът на предаването се превърна в главен участник в появата на двукратната победителка Михаела Маринова, която внесе парти настроение с ролята на Джъстин Тимбърлейк.  

„Участниците в „Като две капки вода“ са феноменални, а Ваня Джаферович направо ме възхити. Много е трудно за човек, който не се занимава професионално с музика, да имитира толкова известни изпълнители. Изключително положително ме заредиха водещите на шоуто – те са от световна класа!“, сподели емоциите си от шоуто Лепа Брена пред водещата Гала в "На Кафе".   


Следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA, осемте звезди в шоуто ще се впуснат в нови шеметни преобразявания. Башар Рахал ще заимства латино ритмите на Дженифър Лопес, а Ваня Джаферович ще бъде Chubby Checker, Люси Дяковска ще се докосне до върховите сценични изяви на Тодор Колев, а Михаела Маринова ще бъде тийн идола Ariana Grande. Миро ще бъде по-темпераментен от всякога с ритъма на Рики Мартин, а ДесиСлава ще изпълни един от вечните хитове на Георги Христов. Коцето Клаки ще разбие всички стереотипи с образа на DARA, докато София ще опита ориенталските извивки с Есма Реджепова.

 

Добави описание


Как ще се справят участниците с новите артистични предизвикателства? Кой ще бъде новият победител за вечерта и каква кауза ще избере? – ще разберете в „Като две капки вода“, само по NOVA.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg